my beLOVEd follower

Sunday, April 28, 2013

Baju Muslimah Moden

Assalamualaikum semuaa :D

Sekarang ni jarang2 betul saya dapat nak update blog kan. Bila ada betul2 masa dan benda nak update baru akan terupdate blog ni. Korang ada yang suka pakai baju muslimah tak ? Ala yang labuh tutup pungkok tu. Selesa tau pakai. Lagi2 macam aku ni belajar kat UIA, memang kena pakai baju loose2 yang penting selesa. Ye idak ?

Ni sekarang aku ada jual baju2 muslimah. Bukan untuk pakaian biasa je, tapi untuk mommy yang ada baby pun boleh pakai sebab ada butang untuk breastfeed :D Contoh design2 seperti kat bawah ni :D



Tiga design kat atas ni contoh "Nursing blouse" sebab ada butang kat dada :D



 Tiga yang atas ni design untuk muslimah biasa. :)

Ada banyak lagi design unik2 dan moden. Anda boleh usha kat BELLANANIE SHOP ni yea :D
Kalau baik hati, mohon LIKE dan support online page saya ye. 
Terima kasih kekawan :'D

4 juta orang sayang aku:

Harith Iskandar said...

bgus jg tu.tp kalau boleh biar betul labuh dan longgar xnmpak bentuk tubuh mcm kat luar sane tu.

Mizz Aiza said...

cantik design.. :D

Anonymous said...

ad lagi x yg kaler jingge kat ats skali tu? :)

THE SZAFKY said...

Salam sis. Follow us back k? Thanks. Salam Ramadhan. http://szafky.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails