my beLOVEd follower

Wednesday, April 22, 2015

Cheese Powder Murah Dan Sedap ! by Bellananieshop

Assalamualaikum semua 

Ada tak kat sini penggemar cheezy wedges dekat kepsi tu ? Tapi selalu nau tak puas hati sebab cheese sos dia bagi sikit benau ?

Dah tak payah susah hati. Sekarang korang boleh buat sendiri cis sos tu kat rumah, cicah wedges ke, fries ke nuget ke sePUASnya !


Ha terliur ke tidok ? Hakak menaip ni pun nak meleleh air liur tengok. haha

Dah banyak feedback dari customer2 tentang cheese sos ni. 
Jom layan gambor sambil lap air lioq :P







Dah dah. Kang hakak letak lagi banyak gambor, rosak pulak pc korang air lioq dok menjejes. hahahaa

Boleh usha lebih banyak customer feedback di FB dan instagram hakak ye. Link nya sila klik kat bawah ni :)

Korang boleh dapat kan cheese powder ni di instagram @bellananieshop

atau


atau

direct whatsapp 0172258757


*Instagram private sebab takmo senang2 orang curik customer feedback. No worries hakak akan approve selincah mungkin.  ^_^

Ads brought to you by Bellananieshop. 


1 juta orang sayang aku:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails