my beLOVEd follower

Friday, January 8, 2010

kesahh ke daku?

kadangkadang bile orang nampak aku macam sombonk. tapi sebnonyer x. aku ni manusia rabun. korang senyum ke lambai ke hape ke kat aku.. da tak jelas..janganla ingat aku sombonk tamo senyum balik ke hape ke. 2 y aku prefer xpandang orang. harap maklumla ye. ade jugakk mbe tanyer.. dah taw rabun..pakaila cermin mate 2 haa.. xpn pakai contact lens.. ley wanewani mate 2.. banyakla korang. aku xsuke pakai cermin mate. contact lens pulak selalu mbuatkan aku pikir mende y bukanbukan. contohnyer..mne taw bile aku pakai contact lens, xbasuh betulbetul, then mate aku ley dapat jangkitan kuman ke..virus H1N1 ke..ha..xke naye.. aku ni dahla ganas. cermin mate y xselalu pakaipn banyak kaly patah. ape cite?haish~ kalau contact lens yang halus 2 lagila.. maunyer aku wat tdo.. terkoyak 8.ha..kan xpepasal.. hihii~

ok x kalau nak try contact lens nih?tapi ade ke y ade power punyer ekk?;p

wanewane cmnipn comey gak kan.tp watpela nak mencapap sangat wanenyer. untuk ke claz jee..watpe nk melaram sgtkn..

satu lagikan..aku ni jenis xkesa hal orang laen taw..

even orang sbnonyer amek taw hal aku..
aku xtahu lak kt uia ni ade yang kenal aku..
hahaha!
(bongeknyer assumptionkan..)
ade sorang sis ni selalu tegur aku..
jumpe je mzty ckp.."hai hannan" (dengan muke epynyer)
nty akupn balas.."haiiii" sahaje.
know why?
till now aku xtw name dye!hehehee
padahal sekelas psychology 2..n selalu gakla jmpe..
kire dye mbe kepade mbe..
sory sgt2 taw.
later i will search ur name..ok?;p
yang kt bawah ni contoh perchattinan aku ngn mbe claz sorang nih..

pape jela cikk azim uii.
;p

4 juta orang sayang aku:

misz benida said...

sma la kita...dulu,wktu nk g trwih rmai gak ckp aku smbong..yela,nk g smbhyang,xkn nk pkai spek..tpi kalo yg dh knal aku,npak aku xberspek,mmg dh tau dh...so,no need to wory.

Iezati Najlaa said...

sebijik mcm kawan aku.
besfren lalu sebelah pn leh xprasan.

beLLa said...

mida: yeke?mslhnyer org bkn tw sgtpn aku ni pki spec sbnonyer..2 y diowg ckp sombonk 2..

beLLa said...

mc: xpela.aku memahami kawan ko 2..;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails