my beLOVEd follower

Friday, May 14, 2010

kebizian ye anak2

things goin really busy. tidak dapat nak menyonteng disini as usual. but in my mind banyak giler mende nak citer.yelakan..ary2 melayan pelbagai kerenah budak2.haish~ bila lah aku nak jadi garang nih. susa betol nak suruh budak2 dok diam. -_-'


this week my school ade Karnival Sukan. silalah datang ramai2 ye. semua orang bley datang coz ni bukan sukan sekolah, but under PIBG. jadi, marilah datang ramai2 memeriahkan lagi majlis ye. masuk percuma. ade funfair, games, jualan2, sukan2 n btw aku maen netball aritu nanti. (takde kaetan kott) haha. da legam dah nih..aiyoyo.


ehh,lupa nak gtw kat mne. Sek Keb Pandan Perdana, kalau tahu Econsave kat mne tuh, masuk je jalan tuh..area taman perumahan n sebelah Pandan Lake Club. sekolah sebelah tasek ok.


daaa~

3 juta orang sayang aku:

asyazain said...

bella..
caiyok2 jadi cekgu..
sesunggohnye,jd cekgu itu indah~~
aahahaaaa
*ayat skema pmr~~ahahaa**
btw,gudluck dear..;D

Mc said...

weyh, kau jd cikgu?
temporary ke ape?

beLLa said...

asya: tenkiu2. memang indah, tapi kalau xgarang, payah jugak nak handle class. isk3.
thanx again! ;)

mc: yup2.aku kan nga cuti. jadi 2 bulan je.ngam2 abesh bulan 7 nty.. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails