my beLOVEd follower

Tuesday, May 11, 2010

my day as a teacher

OMG! hari 1st jadi cikgu nih cam nak nazak ouh! maybe aku yang xbiasa, plus claz full pulak tuh. ingatkan jadi cikgu darjah 1 ni senang..rupanya, payah jugak! haish~ 1st day dah saket tekak aku dibuatnyer. memangla budak2 nih peramah + banyak tanya + banyak cakap + xtaw duduk diam = aku penin! aiyoyo~

as what i expected, banyak sangat cakap n pertanyaan diowang nih such as,

cikgucikgu, cikgu anak guru besaukan?saya nampak cikgu selalu makan ngan guru besau kat kantin.
cikgucikgu, saya penah nampak cikgu naek keta ngan cikgu nabil.
cikgucikgu, umur cikgu bape?
cikgucikgu, nak minum boleh?
cikgucikgu, cikgu citer2la cikgu.
cikgucikgu, kasut cikgu cantikla.
cikgucikgu, baju cikgu lembutla.
HAISH~

penat nak melayannyer tahu.aku jadi guru kelas darjah 1. masuk2 je pagi tuh, dah dapat kad hari guru. ntah bila dia wat ntah. budak2 laen cakap surat cinta ntuk cikgu. alahai.darjah 1 kot! nak tau ape dia tulis? (xnak tahupun aku nak gtw gak. wahahha)

KEPADA GURU NABILA.
GURU NABILA CANTIK.
SAYA SUKA GURU NABILA.

guru ngko. bukan cikgu. hahha! ade2 jela budak2 nih.


ade sorang dak year 1 claz aku nih pelakon you..citer KAPTEN BOLEH TUH. lupa plak nama dia. baek budaknyer.ikot je cakap.tapi selalu xdatangla.tadi masuk2 claz je dak laen sebok2, "cikgucikgu,dia ni kan semalam baru lepas berlakon". akupon tnyerla budak tuh, berlakon citer ape.. Kapten Boleh rupanyer. nty nak usha la citer tuh. good looking gak budak nih. ;p

semoga aku tahanla ngajar nih.2 bulan je kot! kena jadi garang pasni. baru murid2 dengar kata.

FIGHT OH..OHH!

2 juta orang sayang aku:

Asyraf said...

hahahahah!! nice job...ank guru besau ke??

beLLa said...

erm.. aah kot! haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails