my beLOVEd follower

Tuesday, June 1, 2010

kejelesan mama terserlah. ;p

sejak dua tiga empat menjak ni jari semakin malas hendak menyonteng. sian blog aku nih (sambil usap2 kepala ye) jap2.blogpn ade kepala ke? header kot. ngee~


bile da lama xmenaep nih, sampai xtaw nak mula kat mne. banyak sangat mende nak cte actualy,but then, xdapat nak story mori. bukan xd line tenet. ari2 aku on9 kot. cume kekurangrajinan dalam membukak blog. maaf jugala ye jika aku xkomen seperti biasa n jalanjalan kat blog korang. ;p


mana nak mula ye..? emm.ha!walaupon citer ni da lapok coz da masuk bulan 6, tapi aku nak bagitahu jugak yang mak aku jeles coz aku dapat adiah lagi banyak dr dye. wahahaha~ yelakan..dye GB, tp xdapat bunga ros pon. aku dapat 3! Fyi, sekuntum bunga is equal to rm3. so xdla ramai sangat yang beli.tp aku dapat 3! 2 yang mak aku jeles. haha! lagi satu pasal pen.. mama dapat sebatang je..aku dapat dah 12 batang! haha! (ni pada hari y mula jual adiah2 ntuk guru) belom sambutan hari guru lagi.) ;p


citer pasal pen nih, ade cket citer klakar nak kongsi..mse aku masuk claz darjah 1, ramaila yang bagi aku pen n handkerchief kecik tuh..then aku ajarla cam bese. kebetulan aritu aku nak wat spelling test, xdapat jawab kenalah diri en, termasukla ade sorang budak yang bagi aku pen tadi. then da nak abesh claz, dye datang kat aku, n mintak balik pen yang dye bagi tuh! erk.shungguh buwok siku punyer budak. xpuas aty sebab aku mara kaula tu agaknyer. tapi xpe. nama pun budak2. besela tuh. huhu~


sebagai guru yang baru mengajar selama 3 minggu, aku telah menjulang ANUGERAH GURU PALING ANGGUN DAN KEMAS! wahahah! lagilah mak aku hangen. kah3~ untuk pengetahuan anda anda, anugerah itu telah di undi oleh semua murid sekolah ini ya. bi makna, agak terkenal jugak ye aku nih walaupon cikgu baru. hahaha! (keperasanan disitu) hekk~ mama taley komplen banyak coz dyepon dapat ANUGERAH PENTADBIR PALING POPULAR. fair la kan? hikk~


yang paling taley blah, budak year 1 ar..undian laen dye xbuat..taw2 je kat anugerah guru idola, tulis cikgu Nabilla. wah3~ tapi aku sedor diri nih. aku xdla cikgu yang baek mana. hanye mencari pengalaman dalam mengajar nih..banyak kekhilafan diri perlu dibaiki..( ayat cam nak poyo en) ;p


nilah sedikit adiah ntuk dikongsi.(gambar shja ye) hikk~ syg ouh ade adiah tu pecah.maaf ye anak muridku. xsengaje. hee~ hamper tu plak lucky draw. rejeki aku dapat hamper paling beso. itupun menimbulkan kejelesan mama. lalalala~


okayhla guyz. sampai disini je contenganku. till d next post. chow~

2 juta orang sayang aku:

Khairunnisa Ithnain said...

eh? bler ko jd cikgu?
walau lmbt wish, SELAMAT HARI GURU ye cikgu! :))
aku siyes nk tgk mcne la ko ajar..
and aku rasa budak2 tu tersila tulis kot.. dia nk tulis nama mak ko, tertulis nama ko lak..:))

beLLa said...

ade la da sebulan. hikk~
mekaceh2. uish.xpayahla tengok aku ngaja. wat malu je. ;p

oit2.betolla diowang nk kasi aku.xd salah punyer.hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails