my beLOVEd follower

Friday, April 13, 2012

CSC Introspection 2012 - KL Explorace

*find me! find me! haha

This explorace under Counseling Department IIUM.
Location : area KL.
Out of 6 checkpoint, our group manage to complete ONLY two checkpoint which is at Sg.Wang & lOT 10 saje.
*Jangan perlekehkan kami. Tak mudah ok. -.-"

Antara checkpoint nya :
Timesquare
Lot 10
Sungai Wang
Bukit Bintang
KLCC
Pavillion

Tarikh : Ahad minggu lepas.
Can you imagine hari Ahad dok kalut2 kat shopping mall cari kedai n lot kedai bagai? Can u imagine? huh~

But overall its really FUN! Dapat tebalkan muka dengan orang ramai, and lari sana ni naek escalator. OHSEM ! HAHA.

Our group dapat tempat ke-6 out of 9 group yang bertanding. Boleh la dari tak dapat apa2 kan. ;p

psst : Hidup still tak terurus. Memang blog akan terabai sikit. Sekian.


Thank you for reading :)

4 juta orang sayang aku:

sis92 said...

wah join explorace ye hihi
mesti popular sepanjang 1 hari hikhik :D

Mat Harun Mustapha said...

moden betul xplorace ni...apa tugasan yg dia bagi agaknya...mesti kena tengok wayang x pun beratur beli aiskrim mc d. hehe...

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.hai si cantik manis i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

trica jus said...

manis sungguh !

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails