my beLOVEd follower

Wednesday, March 27, 2013

Peminat Tribal Shawl ?

Asslamualaikum semua

Maafla balik dari umrah, banyak benda nak kena setel. Memang terabai blog ni. Tapi korang still boleh follow update aku kat twitter :)

Anyway, korang berminat dengan tribal shawl ? Biasa lah benda tengah in sekarang ni. Everywhere ada corak tribal and aztec. Ye idak ? hehe

Kalau korang berminat, boleh usha dekat Bellananie Shop ni. Banyak design dengan harga berpatutan ! :D


Ni antara design2 yang ada. Korang boleh usha kat SINI :D 




RM 20 / each. *tak include postage*
Murahkan ?
Berminat boleh komen dekat gambar.
:)

1 juta orang sayang aku:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails