my beLOVEd follower

Tuesday, March 14, 2017

HAPPY 2 YEARS !!


Assalamualaikum semua..

Pejam celik pejam celik, dah masuk 2 tahun dah perkahwinan akak :D Alhamdulillah~ Still rasa macam baru je lagi. Ye la kan, kami pun belum ada rezeki anak lagi. Mana tau tahun ketiga, kami bertiga lah nanti. AMINNN~

Sumpah akak cakap, xpenah selama ni husband kasik a bouquet of flower/chocs tau. But tahun ni, akak terharu sesangat sebab dia buatkan suprise ! hahaha~ Mula2 dah ingat memang tak celebrate la sebab masing2 kerja. Husband shift malam pula tu. Akak balik kerja petang, dia dah nak gi keje. Jadinya tak jumpa sangatla. Rupa2nya dalam diam dah plan surprise untuk wife dia ni. Terharuuu iolss hihiii~

Esoknya, akak pulak surprise dia masa tengah kerja. Nasebla bang. Malu ke apa ke. Padan muka hihih~

Anyway, this post just for remembrance of our memories. Semoga kita berkasih sayang sampai ke syurga ya. Amin Ya Rabb~


Till then,
Wassalam.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails