my beLOVEd follower

Friday, October 12, 2012

Beware my dear friends.

Assalamualaikum semua. 

I know dah lama tak update. Itu lumrah sebagai student busy-bagai-kan-mak-datin aku ni. Malas nak panjangkan intro. Nowadays, macam-macam isu dekat UIA yang aku dengar. Kes rogol, flasher and latest ni ada orang guna nombor telefon opis UIA telefon student2 perempuan tengah2 pagi buta and buat bunyi pelik2. 

Pasal kes rogol, aku sendiri tak sure akan kesahihannya. Sebab dengar dari mulut orang jugak. Isu flasher tu, dengar cerita dia dah kena tangkap. Tahu flasher tu apa? Dia ni lelaki yang suka tunjuk "anu" dia kat perempuan. Lagi2 kalau perempuan tu jalan sesorang kat tempat gelap. -.- Menda macam ni pun boleh jadi kat dalam UIA sendiri. MEMALUKAN!


Isu orang tepon student perempuan memalam tu, aku pun sendiri kena. Mula2 pelik jugak dah kenapa opis uia kol aku pepagi buta. Agaknya entah siapa yang stay/ shift malam kat sana, layan cerita blues agaknya, dah gersang sangat sampai nak buat bunyi2 ngak enak dekat tepon. Ni kawan aku sendiri kena ! Dia tepon dalam kol 3 pagi camtu, dan buat bunyi2 ghairah. pffftttttt~

Dalam dunia ni memang ada je lelaki macam ni. Diorang pesen tak boleh kawal sexual drive diorang. Ni ada list untuk jenis2 sexual orientation :

1) Homosexual - sexual desire dengan orang yang sama jantina
2) Pedophilia - sexual desire dgn budak bawah umur 
3) Exhibitionism - sexually arouse dgn tayang genital kat stramgers. (ni kes flasher tu la ) 
4) Voyeurism - sexually excitement dgn ngintai orang bogel
5) Zoophilia - sexual attraction dgn binatang -.- 
6) Bisexuality - sexual desire dgn laki dan perempuan. Dua2 dia layan. Bahaya jugak orang gini.
7) Coprophilia - sexual arouse dgn najis. YEKS! 
8) Necrophilia - abnormal obsession dgn mayat. -.-

Ada banyak lagi sebenarnya. Boleh cek sendiri kat SINI. :)


Anyway, aku hope taknak lagi kes2 macam jadi kat UIA dan mana2 uni or kolej sekalipun. Buat kitorang pelajar perempuan rasa tak selamat je. 


Thanx for reading :)

6 juta orang sayang aku:

Arjuna Silvera said...

harap dijauhkan gejala sebegini

Nor Idayu Abd Rahman said...

Pernah receive call dr org tak kenal.. 3G pukul 3/4 pg puasa tahun lepas tnjuk dia punya.. Ya ampun ngeri.. Buat report terus..

Alynn Nyzaa said...

bahaya betul dunia sekarang..be aware la..especially girls..jgn jln sorg2..
btw, sy follow blog awak :)

beLLa said...

@Arjuna Silvera
amin3~

beLLa said...

@Nor Idayu Abd Rahman
peh siap 3G lagi tu. slalu masalah ni timbul masa zaman webcam dulu. slmt dah report.

beLLa said...

@Alynn Nyzaa
itula. kita ni dpt elak dgn jgn jalan sesorang n kat tmpt gelap je. thanx dear :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails