my beLOVEd follower

Sunday, October 28, 2012

The Gifts

Assalamualaikum semua.

Hari raya aritu, aku sefamly sebok dok beraya kat setiap kedai kereta area ampang. Mama kata nak carikan aku kereta. Di pendekkan cerita, at last jumpa jugak kereta second hand dan harga pun berpatutan  :D Cute pun cute. hehe


TADAAAAA!!!!!!!!!!




Kelisa SE baru ai. ^o^

Kereta ni next week baru dapat. Nak setelkan mende ntah. Takpela bukan aku nak bawak balik U pun. Leceh nak kena apply sticker bagai. Cari parking pun susah. At least dah ada kereta ni senangla sket nak merayap ke mana2. Yang penting aku kena beranikan diri dulu on the road. Harap je lesen dah renew bagai. Bawak keta berapa kali je setahun. -..-"

THANK YOU MAMA ! THANK YOU ABAH !
LOVE YOU SOO MUCH !
XOXO



Ha yang ni pulak, my dear yang bagi. Haritu ngedate kat Mid Valley. Masuk setiap kedai gifts. Ingat apela dia nak cari. Buat dunno jela. Pastu setiap bear dia tanya ni ok ke tak. Cute ke tak. Tapi dalam hati memang la cakap, awak nak belikan ntuk saya ke ? hihi

Last2 masuk Living Cabin, tengok ade doggie besau-gile-bapak-punye ! Sonok kut peluk. Tapi tadi dah aim nak teddy beso kat kedai mana ntah. Siap kol adik aku tanya, nak bear besar ke, nak doggie besau. Doggie ni ley buat bantal peluk. Tinggi dia pun setaraf bahu aku ^^

End up, beli jugak doggie nii.. THANK YOU AWAK ! LEP YOUU ! ^o^

Aku namakan dia Jolie, sempena kuceng aku yang hilang. Tapi adik aku cakap badan doggie ni macam Kim Jong Kok lak. Sebab taf en. So nama baru dia, KJK ! ok tak ? hahahhaa


Balik2 je mama tanya, kenapa anjeng yang kau beli ? -..-"

Tak haram kan? Aku jadikan dia bantal peluk kut. Bukan hiasan semata :P


p/s =  Cuti dah abes ! jom stress berjemaah ! arghhhh


Thanx for reading :)

8 juta orang sayang aku:

D i n said...

klisa tu lawa la hehe mcm mini coper :D

Shafiq said...

Wahhh Cantiknya Kereta..

http://shafiqhashim.blogspot.com/2012/10/episod-sedih-cuti-di-lapangan-terbang.html

zila manaf said...

patung puppy ke tu

Azham Vsvc said...

untunglah ada orang sayang hehe :)

beLLa said...

@D i n
hehe dulupun kompius kelisa ngn mini cooper. skrg da tau beza dah ;p

beLLa said...

@Shafiq
hee tenkiu2 :)

beLLa said...

@zila manaf
aah. big puppy :P

beLLa said...

@Azham Vsvc
haha ayat.. untungkan kan :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails