my beLOVEd follower

Wednesday, October 17, 2012

Happy Birthday To ME. hihi

Assalamualaikum semua.

16 OKTOBER, genaplah umur aku 22 tahun. Dah bukan adolescent lagi dah. Kena terima hakikat aku dah masuk alam dewasa. dem!

Saja nak buat short entry pasal besday. Semalam celebrate makan dekat Q Thai Steamboat and BBQ kat Ampang Waterfront tu. Tak penah try kat sana tu yang teringin nak makan tu. So satu family melantak steamboat malam tadi dengan nenek sekali ikut. Tapi sayang betoi. Nenek pi makan nasi goreng ngan mee goreng je. Dia tak suka benda makan celup2 ni. haha

Makan kat sini memang heaven. Makanan laut banyak gila! sampai pepahat pun ade oh! segala macam sayur mayur fish ball crab ball dragon ball semua ada lah ! *dragon ball tu hiperbola je ye anak anak* :P Rojak ada eskim ada. Untuk steamboat je sorang RM22 ++ and ntuk steamboat dan grill rm 27++. Sup pun terus dapat dua jenis, tomyam ngan sup kosong.




See deretan makanan basah tu ? memang sangat ohsem ! banyak choice sampai taktau nak amek yang mana satu dulu. Nak mula dari mana pun blur. Apepun kalau yang muslim tu, dimulakan dengan Bismillah ye. kekeke~
Kat sini pun fish ball dia kiut2 oh. Time aku datang ada fish ball gambar bear ngan gambar ketam. Domo kyeopta! ^o^
Siap bagitau jangan membazir lagi ha. Resit tu bukan aku punye. Semua gambar ni aku gogel je sebab update pun kat computer lab je. So memang takde gambor sendiri la kan :P

But in my opinion, Seoul Garden lagi best! sebab tempat masak kebawah sikit. kalau kat sini, tak selesa kalau grill sambil duduk. mesti feel nak berdiri gak. :P Cuma memang sini lagi murah la kan. Tapi untuk korang try, takde masalah kut. Janji kosongkan perut dan melantak sepuasnya ! hahaa~

Meh setepek gambar besday gurl ngan buah hati dia. eh? hahahaa!

p/s : Semua gambar kredit to hencek gogel. kecuali gambar last sekali. keke.

*Tadi kata short entry. Terpanjang lak. Miann~ :P

Thanx for reading :)

14 juta orang sayang aku:

Anisa Anuar said...

happy belated birthday =)
semoga pjg umo dan murah rzki..

nur anis said...

happy birthday bella..wahh..sangat suka makan steamboat..lagi lagi kalau ada yang grill punya..syokk...

CekbOlat-bOlat said...

HB . wahh tu fizz fairuz eh ? erkk

*hampir sma design blog ni . bolat penah buat design ni dlu . kehkeh nsib dh berubah . heheh*

May Maisarah said...

Happy birthdayyyy to you bella ! =))

cherryzeyra said...

Happy belated bepday . peace . :)

steffany daph said...

weh. befday dia :D happy birthday to u :D God bless..

Hilmirda Daud said...

happy belated birthday..

beLLa said...

@Anisa Anuar
amin3~ thanx dear :)

beLLa said...

@nur anis
thanx dear :) aah sedap. yang grill tu y syiok. hehe

beLLa said...

@CekbOlat-bOlat
hehe aah fiz fairus lettuw. hee~ iye ? wah selamat tak sama dah. ni maen taram je edit :P

beLLa said...

@May Maisarah
thank you dear :)

beLLa said...

@cherryzeyra
thanx dear :)

beLLa said...

@steffany daph
thank you :D

beLLa said...

@Hilmirda Daud
thank you :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails