my beLOVEd follower

Friday, February 19, 2010

ice cream!!

hallu. happynyer arini..lebih2 lagi ade orang bagi aiskem free! yeah! citenyer camni..balik dari library td,kan panaz.. bentila kat kiosk mahallah.nak beli aiskem. jap lagi aiskem y slalu bli 2 xd lagi..n uncle aiskem 2 baru nak g amek kt lori ye.. kami yang rajin nih tunggula kejap sambil lepak2 diluar kiosk 2. jap lagi uncle 2 dtg, ye ckp 'waa,lu olang memang nak tunggu aisklim uncle aa??' 'yalah..panas nih.' 'ok2.uncle bg lu olang aisklim free aa..' wah!benarkah pe y ktorang dgr?? then uncle 2pun bagila aiskem fresh dari ladang kepada kami. hikhik sangat teruja!akak yang jage kiosk 2 pasti jelez ngan kami.coz dpt free!!kah3 ktorangpun jeritla 'sayang uncle lebihla!mwah2!' (ok,y kiz itu tipu saje) kwang3~ rejeki2.huhuhu
MySpace
ha.cte pasal aiskem nih..teringat mase g ts aritu.. ade kedai jual yogurt ice cream. orang 2 bukan maen lagi soh rase y choc la..blueberyla..lychee la.. 100grm katanya rm5 bpe ntah. n tunjukla 1 cup 2..xdla besa mne.. ye kate klw nak y kecik masuk dlm ni jela. then layan diri nak aiskem y mne.. jap lagi adikku, qila, amekla sikit je.kire separuh cup 2la. then aku cakap amekla byk sikit.kan same he harganya nanti.. qila pun ikot jela..then y syoknyer ley amek sndiri toping ye.. nk choc rice ke..nk m&m ke..y wane wani 2 ke..akak y jge 2pun cakap amek je mane2 dik.harge same jugakk..100grm rm5 bpe ntah 2..then qila bubuh jela ikot citarasa dye.. jap lagi dye timbang..25ogrm = rm 13.50 xsilap aku..sen nyer lupe lak.. inilah yogurt ice cream itu.
uiks!agak mahal disitu..ke aku yang kemot?MySpace
akupun tengokla..ni kedai aiskem haagen daz kah?xpun baskin
robbin kah?

tidak.xpela.kalau ye pun mesti lagi mahalkan.skali skale blnje adik. mentang2 duet pt duet pt aku baru masuk.sabo jela.huhu~

panas2 ni makan aiskem sedapkan.. korang suke aiskem ape? teringin nak makan fondue yang cicah coklat 2 tau..cam besh je..

dapnyer...!
;D


stop cite pasal ice cream. malam ni aku ade paper political science.
doakan ye!
;)

2 juta orang sayang aku:

ween said...

sedap nye yg last pic tu, tp mcm xpernah nampak. ada ke kt Malaysia? :D

beLLa said...

yang 2 i'm not surela..
coz xpenah trykan..
tp memang nmpk sedap..nyummy!
;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails