my beLOVEd follower

Thursday, February 4, 2010

rahsia pelukan.

tahukah anda fakta tentang pelukan?? untuk hidup lebih lama kamu memerlukan 4 pelukan sehari, manakala jika kamu inginkan kesihatan berpanjangan, peluklah keluargamu 8 kali sehari. mahu awet muda dan bahagia setiap masa? kamu perlukan 12 kali pelukan setiap hari...


sumber : dara.com
xxxxxxx

bley cye ke?tp klw ikotkan..if kte wat something yang boleh buat kita happy n gembira, memang boleh membuatkan kita nampak sentiasa muda.x gitu?
jadi..marilah kte peluk kawan2 sekelas kita supaya dapat memanjangkan umur n tampak awet muda..hehe
tapi ingat!
janganla sebokk nak peluk mase korang baru lepas bersukan ke..maen bola ke..yang penting time berpeluh 2..toksahla nak peluk2 orang..
ko iyela pnjang umo(kalaw panjangla)..kawan yang ko peluk 2 kesian..
pendek napas segale dye nanti..MySpace
hihiihi~

6 juta orang sayang aku:

Anonymous said...

nak peluk kaula cmtu..:p

Afifee said...

Boley caya ke nih BeLLA ..xpe peluk je g pun bukan rugi pun kan ..xkena bayar duit pun ..hehe ;)

ana_zara said...

xtaw kenapa tp mmg x suke peluk2 ni..
hahaha..
kalu nk hidup panjang tu,
asal sentiasa gembira, kurang tension, tekanan darah x tinggi..
hahahaha

misz benida said...

ko bt aku rse gatal..hahaha
xpe la,pluk bntal peluk je la.

beLLa said...

bhye tol dak anonymous nih..

yeah.btol 2 fifee..;))

beLLa said...

ana_zara: 2 btol gak..plok ni just one of d things je ntuk rase epy..

mida: npe ko rse gtal lak?garu jela..;pp

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails