my beLOVEd follower

Friday, December 23, 2011

"Mega Giveaway By Cik Bunny"

Assalamualaikum.

Another GA by Cik Bunny pulak. Jom cuba nasib. ^_^



Syarat untuk Join:

- Mempunyai alamat di Malaysia.
- Buat 1 entri bertajuk "Mega Giveaway By Cik Bunny", copy banner giveaway kat SINI dan linkkan ke entri ni.
- Letak link sponsor dalam entri:- sila like dan follow sponsor.
- Tag kalo nak tag *tak wajib tapi ada hadiah untuk top referral
- Dah siap? Tinggalkan link entri anda di bahagian komen entri ini. Kat tempat lain tidak diterima.

Tarikh Tutup: 31 Januari 2012
Juri Giveaway: Encik Random.org & Cik Bunny (top referral dan top commentor)

Sempat lagi sape2 nak join. Jomlah memeriahkan GA Cik Bunny ni ^^
KLIK SINI untuk join.
;D

p/s = Nak akhir tahun ni ramai betul buat GA kan. Kerja aku menjoin jela. ;p

1 juta orang sayang aku:

Niena Sofea said...

Salam kenal ..
Niena singgah sini ..
Niena ada buat GA .. Lebih 51 hadiah untuk dimenngi .. jom join ! Kemungkinan besar tarikh tutup akan dipercepatkan awal bulan March ..

http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails