my beLOVEd follower

Thursday, December 8, 2011

“The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”

Assalamualaikum semua !

Rasanya dah ramai yang join Giveaway cik Nisa neh. Still aku takmau la ketinggalan kan. Although aku tak penah ade ongg. hihi~ Yang buat aku maken super duper eksaited nak join GA neh of course lah pasal hadiah2 dia yang hebat the bom kebaboom punye !! Sesuaila ngan nama GA neh “The Ultimate Year End Giveaway" kan.. Memang ULTIMATE betol !

Ada 88 hadiah ntuk dimenangi tao !
Meh usha SINI dulu. ^_^

Ape daa aku neh. Citer adiah dulu. Dah jom setelkan syarat2 penyertaan dulu. ;)


1# Buat entry bertajuk “The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”
DONE :)

2# Letak banner GA.
DONE. :)

3# Letak link SPONSOR.

DONE :)

4# Letak link sponsor kat bloglist & like page.
DONE :)

5# Promote entry.
On the way ;p

6# Like & Tweet entry GA.
DONE :)

7# Like fanpage Nisa.
Dah lama dah DONE ;)

8# Cek balik semua syarat dah buat.
DONE :)

Tarikh Tutup :
31 Disember 2011.

Korang JOMLAH JOIN jugak !
Memang berbaloi-baloi tauu ! Mane tau korang one of the LUCKY person yang dapat hadiah2 tu. So tunggu ape lagi. KLIK SINI ntuk JOIN.
Dan KLIK SINI ntuk tengok HADIAH2NYA.
^_^

ALL THE BEST GUYZ !
<3

4 juta orang sayang aku:

Nisa Kay said...

CHECKED.
THANKS FOR JOINING THIS GA and GOODLUCK :)

sakura said...

gud luck biela.. semoga awk betuah..:)

beLLa said...

@Nisa Kay
thanxx dear ! ^^

beLLa said...

@sakura
thanxx dear ! amin3~ hhehee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails