my beLOVEd follower

Monday, March 21, 2011

Kisah Jolie si Kucen Stokin

halu frenz. sejak akhir2 neh, aku ngaku aku jarang nak update blog. byk prioriti laen yang nak disetelkan. harap anda2 semua paham ye. btw, thanx kepada yang sudi singgah and folo blog tak seberape neh. akan ku jejaki belog anda anda anda semua ya! ^^

arini aku nak bebel pasal kucen2 aku. seperti entry2 lepas, dua ekor ni jela kucen aku. si Jolie n Bibie. nak dipendekkan citer, aritu abah ngamok ngan diowang neh. yela kan.gi pancut kat bju bersih dalam bakul kat atas sape suruh. kan dah kena. aku tak tau sangat ape yang jadi coz aku kat atas, based on mama citer, agak kesianla budak2 tecikk ni. kena baling ngan tupperwarela, sebat ngan kayula. masa aku dah turun, Bibie dah lari keatas, Jolie adeq aku nga dukung. tapi seyez doh, Jolie cuakk giler! badan dia keras je. ktorang bawak dia dalam bilik aku.memang keras gile badan! napas pon laju je. dah rupe tenggiling aku tgk tergulung je. haih~

tgk si Jolie neh. sampai tergulung takot. cian ye~

Bibie ni ha nyorok muka kat adeq aku.

esoknya Jolie n Bibie memang takotla ngan abah. dulu Jolie ni ske wat bising miowmiow kuat2, sekarang takot2 dah bila ade abah. korangla ni cari gdo. penat abah basuh baju tau. mama back up kucen tuh, sebab b4 ni ye tak penah wat hal. ni maybe sebab tempat wiwi ye pasir tu dah basah kena tempias hujan. tu yang diowang gi pancut kat tempat laen. n consequences nya, mama belikan diowang tempat wiwi baru!

tomey tak? design cam ntuk yang betina sket. tapi layanla kan.ade pintu nak masuk. plus Bibie kan bapok. opzz~ haha!


nak tau lagi perangai diowang neh? asal ktowang nak kua umah ke, takpon cam aritu mama ade kursus kat IAB, kenala kemas baju2 nak bawak en. si Jolie ni baek punyer landing tak bagi mama kemas. wat muke toya lak tuh. sabaq jela.

jolie yang nakal~

si Bibie ni pon dah ikot perangai abang dia. aku nak balik u dah, time tu la tido atas beg laptop aku. (aku gune backpack je ntuk letak laptop). aku ni dahla jenis tak sampai aty nak kaco diowang tido. haih~
bibie temokk! hehe

errr.emo lak Jolie neh.
ngeh3~

6 juta orang sayang aku:

Lizzie Yasmin said...

tak nafikan kucing awk mmg chomel.. tp kenapa perlu kucing berbulu.. huhuhu.. aku alah binatang berbulu...

beLLa said...

hehe.tenkiu2. cube bayangkan kucen takde bulu, togel la dia! ngee~

faraHanAtiQahZaini said...

sy pon da jrg update belog.. buzyyyyyy j manjang.. huhuhuhu
ne pon men tenet lam lectrr.. hahahah

beLLa said...

hehe.tau xpe. da nak final la ktekn. huhu~

Silpar jepon said...

huh,angelina jolie punye kembar ;D

beLLa said...

haha! kembar laen spesis. ;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails