my beLOVEd follower

Thursday, March 17, 2011

sangat+amat HAPPY!


SENYUM! tak perlu kata apa apa.
SENYUM! tak perlu kata apa apa.

************************************************************

tak sia2 aku tak tidoq n tidoq kol4 demi menyiapkan compilation n presentation ntuk claz Islam & Psychology aku!
semalam tido dalam kol4 lebih.claz pulak sir nak mulakan awal ,8am. usually start at 8.30am.
tadi ak agak kelewatan n tengah group ke2 present. selamat sir tak mara.
anyway, sir banyak giler comment pasal presentatation org laen in which makes us cuak tu nak present. ade group yang dapat 4.5 over 10! agak sikit disitu.
and know what our group dapat brape??

9.5 tuuu!!!
paling tinggi pernah sir bagi dalam claz!
kalah group b4 neh yang dapat 9.(actually 8 tapi sebab present 1st, extra 1 mark for them)
kepohkan aku neh. tu pon nak citer. ;p

mungkin korang ingat apela sangat ngan present kan, but in this claz, our lecturer sangat+amat cerewet ok! ingat senang ke nak puaskan hati dia. thus, ktorang amatla senang aty ngan kerja masing2, tinggal nak tau marks ntuk compilation je.

btw, thanx a lot to my group members also,
acan
ezzah
for all ur gud work!
^^

p/s = lepas dah 1 keje yang memenatkan mental n fizikal aku. 2 mores to go. jumaat nak submit Developmental Psychology and sabtu ade Final Presentation ntuk Leadership claz. next 2 weeks, dah mula final!! hwaiting beLLa!


6 juta orang sayang aku:

Lizzie Yasmin said...

9.5 dari 10??? mmg hebat tue.. boleh buat kenduri kesyukuran nie....

aleen aiden said...

woah,congratz..memang xsia2. ^_*

beLLa said...

Lizzie Yasmin : hehe. tu ingat malam neh buat kenduri neh. tp ngan group mbe jela. ngee~

beLLa said...

aleen aiden: tenkiu2! ^^

DaK CoMoT said...

waaahhhh...xsia2 kan kalau kita usaha ^_^ tahniah2 =)

beLLa said...

dak comot: yeah! betol tuh ! thanx! ^^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails