my beLOVEd follower

Thursday, March 31, 2011

Streamyx Zone! ^^


aloha!
nak bagitau nehh. kat rumah aku baru pasang Streamyx!!
Yeah!
yess aku jakun.
rumah aku dah lama buang line tepon.semua dah ade nset kan.cam tak function je tepon uma neh. hee~
tapi sebab nak line Streamyx, abah idopkan balik jugak tepon uma.
sonok siot line laju!
tapi arini jela aku on9 lama2.
tunggula aku cuti nanti, mau tak tido. hikk~

mama sangatla excited! teruja maen game laju.
fyi, my momma memang dah addicted ngan game fb dari dulu lagi. ;p
lepas ni bolehla pulang balik berukband tu ye mama ku sayang ^^

tadi dah lepas sket azab Islam n Psychology aku.
memang soul factor betollah manusia ni kan. tadi before abah amek bawak balik punyerla bising tak sampai2 rumah lagi. konon nyer nak tido. yela, exam kol 9 pagi tadi.lepas subuh tak tidoq dah. and sampai sekarang tak tido2 lagi.
excited sangat dengan line intenet laju kat uma.
kalau camni, mau tak study aku.
terpaksela kawal napsu ntuk maen game online.
haish~

soo, now my house become a................

STREAMYX ZONE!
YEAH!
;p

itu je nak bagitau.
dah, nak sambung maen game.
hahaha~


2 juta orang sayang aku:

iema LELA said...

ok gak streamyx kan? pakai pakej mane? so monthly payment including ngn sewa tpon ke?

beLLa said...

tu lah.nak downloadpn lancar je. alamak, part2 bayar ni ngak tau sih. rsenyer abang amek yang biase.rm110 evry month.pasal tepon tu tak sure.tepon tgk kadar panggilan jugakla kan. huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails