my beLOVEd follower

Saturday, January 21, 2012

Melawan Ombak Rindu. Eh bukan. Ombak Besar. ;P

Assalamualaikum semua.

Aku dah kat Melaka sekarang ni. Stay kat Tg. Bidara Beach Lodge. My abah and abang tak ikot. So this is girls vacation bebeh ! *girls ke?nenek n mama dah tua kot. haha~

Dari aku baby lagi memang selalu datang sini. Daripada ada pantai, sampailah sekarang ni dah takde pantai. Mama ngan nenek aku yang suka sangat datang sini. Aku layankan je. Janji orang bawak jalan jalan. Ye idak? hihi~

Petang tadi pi mandi laot. Ombak kuat gile bhai ! Bape banyak air laot aku minum tadi. Elak aku kena darah tinggi je. Masin kott ! @_@

Ni asek tergelak je sebab ombak asek tolakk je. Geram betol. Nak maen ombak pon tak beshh. Tak macam kat Pangkor. Bestt je. :)

Yang mandi aku, kak Nana and adik aku (yang semangat sgt peace tu). Ni jela gamba yang ada pun. Mama tak rety amek gamba kat nset aku ;P

Okla. Just short update. Bubye !

Sekarang ni tak dapat nak blogwalking. Update ni pon asek refresh banyak kali. Thanx yang singgah yea. Tinggalkan la link korang. Nanti aku singgah balik ^_^

Thanx for reading :)

10 juta orang sayang aku:

EnciK AxixOu said...

bahaya 2..ade batu kt pntai..naya je lau ombak tolak smpai kene batu..haaa

Encik Troll said...

It looks fun. Lama dah tak pergi mandi manda di laut. Last masa darjah empat. Dah 13 tahun tak mandi laut neh. :(

Humaira' said...

baek2 cik jenab!! kang kena ngurat ikan jaws!! haha.. (bestnyeeeeee!!) ^^

akoo pae said...

waaa besnye mandi pantai..
jeles~

chunna said...

yuhuuu...ceronotnya mandi laut!!

beLLa said...

@EnciK AxixOu
hehe. tu la pasal. tp ktorg takde maen smpi kena batu ;)

beLLa said...

@Encik Troll
uih. lamanye tak mandi laot. mandi laot time redup2 bestla. terik jgnla mandi. legam nty ;p

beLLa said...

@Humaira'
haha. selat melaka takde jawsla cik eton oi. heheheh

beLLa said...

@akoo pae
best3~ ^_^

beLLa said...

@chunna
snok sgt ! wee~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails