my beLOVEd follower

Friday, January 20, 2012

Shopping kat Kedai Buku Jom?

Assalamualaikum semua.

Selamat hari Jumaat ! Aku tau arini korang paling suke kan sebab esok dah Sabtu = its WEEKENDS ! yeah ! Apa plan minggu ni? Mesti ramai dapat jemputan kenduri kawenkan. Esok ada mbe aku kawen gak. Tapi kat Kota Tinggi. Jaoh benor. Dan ade la sebab2 tertentu tak dapat nak datang. Minta maaf ye :(

Anyway, pagi tadi aku pegi Uia. Bukan sebab rindu ok. Aku ada order cheesetart, so pickup point dia kat dalam uia. So dah terlanjur pegi sana, singgah terus kat Finance Department ntuk hamek 4 keping voucher ni. weee~

Sepatotnya dah lama boleh amek. Tapi masa hari yang patot aku amek tu ada exam, soo tak sempatla. It still open until March actually.. So sempat je sape2 dak uia yang belom amek lagi :)

Aku ni prefer dapat cash sebnonye. adeyy~ Ada sape2 nak kautim ngan aku voucher ni tak? Nak beli buku2 text pon, tunggu naek sem lah baru tau guna buku apa. Antara aku simpan je voucher ni or belanja adik aku kat Fofuler ke, Kinokuniya ke.. Dia tu hantu comics and novel sket. Mana tau dia ada nak beli buku rujukan ape2 ke. Ley claim kat dia je. KAHKAH.

#ingat baek sangat tadi. satgi nak claim kat adik en. hahaha

Gov bagi kita hamek. Put aside lah udang disebalik spagetti tu kan. Dah cukup umur. Boleh pikir sendiri right ? huhu


Okla. Tu je entry arini. Esok mau ke Melaka. Ada sape2 orang Melaka kat sini? ;)


Jom KLIK SINI, SINI, SINI dan SINI. ^_^


Thanx for reading :)

20 juta orang sayang aku:

tieha ismail said...

sume org org pon bergembira dengan voucher ini..tapi bukan bermakna semua orang boleh digula-gulakan...org bg kite amik je la...yeyeyahhh~

beLLa said...

@tieha ismail
yep! betul tu. org dah bg, xkn tanak amek lak kan :)

Si Pengembara said...

nak gi shopping kat mane ni...
cik hannan.. saya ni orang melaka.. hehehe.. nak pergi melake kat mane?

zuk zuhaiza said...

belum pergi amik lagi. padahal kuantan dekat je. tunggu masuk sem nielah.

aimi said...

wooo best2.... blh beli ape2 je.. kcuali magazine......

Aida Azryn said...

aida dah guna habis dah baucar tu haha. :p

aisya said...

tak guna pun lagi.. nak beli A Doctor in the House.. kalau tunggu duit sendiri x mampu la jawabnya.. hehe

e4ezzati said...

ayuhhh shopping !

Shafeqkha Lee said...

shopping ! hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnye jln2 kat melaka..
Happy Holiday..^_^

Encik Troll said...

Now is churpchurp. What is it? -.-

Voucher beli novel. Saya suka baca novel BI. Simple English. Dan senang faham. :D

beLLa said...

@Si Pengembara
tatau lg cik nadya. ntyla nak plan ngan mbe2. :)
kte stay tg.bidara je ^^

beLLa said...

@zuk zuhaiza
ohh. rmi gak mbe2 nak amek naek sem je :)

beLLa said...

@aimi
ehh? magazine mmg taley beli ea? ingat boleh ;p

beLLa said...

@Aida Azryn
wah lincah betul. hehe

beLLa said...

@aisya
hehe. betul2. time ni la nak beli novel idaman kan :)

beLLa said...

@e4ezzati
yeah ! jom ! hehe

beLLa said...

@Shafeqkha Lee
yeap ! weee~

beLLa said...

@LiLy @ MumMyQiStInA
hehe. thanx kak :)

beLLa said...

@Encik Troll
churpchurp macam nuffnang jugak. kira anak buah dia. :)

wow!really? any suggestion novel ape nak beli tak? ^^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails