my beLOVEd follower

Wednesday, January 18, 2012

Kak Nana Belanja Melantak kat Satay Station. ^_^

Assalamualaikum semua.

Although dah tengah malam, still nak update jugak pasal dinner tadi. hihi. Sebenarnya dari semalam Kak Diana a.k.a Kak Nana nak belanja makan luar. Dia dapat bonus bulan ni. Tu yang niat nak belanja ktorang satu family tu. wee~

Kak Nana taktau nak makan kat mana. Suruh aku and adik aku surveykan tempat kat mana best. Ikotkan banyak je, cuma takdela sampai nak mahal2 sangatkan. Kesian pulak kat dia sebab baru je kerja. ;p

Kitorang plan area Ampang Waterfront tu je tak payah jaoh2. So dalam otak pikir antara TupaiTupai, Ikan Bakar Sekinchan, Thai Steamboat or Satay Station jela. Last2, pikir Satay Station jela. Senang & cepat siap. Abah kerja malam, taley nak stay lama2. :)

So, this is it.. :D

Ada order Sate hati jugak. Besau gedabak. Tak muat gamba. hehe~ *tipu je. malas nak upload sebenornya. ;p

Masa kitorang sampai tadi makcik and all the pakciks tengah berdondang sayang. Pa'kal tengah ramai orang. Kalau tak aku dah joget sama dah. Ni pun badan memang dah joget2 sket. haha. Siap lagu si ikan kaloi pon dia nyanyi tau. Ala yang citer bawang merah bawang putih tu. tau tak? ;p

Abaikan je muke budak selebet yang peace ni. Pokus kat makcik and pakciks kat belakang tu je. HAHA~ #padahal gedabak gamba dia je. ;P

Walau apepun, BIG THANK YOU TO KAK NANA
coz sudi belanja kami sekeluarga. Akak baru duduk rumah nenek, tapi dah rasa macam satu family dah. Bestt sangat ! Sorrylah family kami ni memang kepoh2 and haru sikit. wee~


psttt : Rasa sate kat sini dah naek hargalah. Sebatang rm1 rasanya. pehhh~ Dulu ada buat entry makan kat sini jugak. KLIK SINI.


Thanx for reading :)

14 juta orang sayang aku:

cik puan muda umi said...

bapak mahall..tapi mesti sedap kan?tengok pun dh terliur dah ni..hehe

beLLa said...

memang sedap ! 4-5 batang dah kenyang sebenornye. :)

penmerah said...

waahhh sedapnyee. lapar.. huhu

Encik Troll said...

Makcik dan pakcik tu tak berapa jelas. Yang jelas cuma muka budak selebet buat peace tu je. Owh, dan juga satay itu. Sangat menyelerakan. Kenapa semua orang suka buat entry tentang makanan neh?

I'm out of money to buy food..!!! :(

Cik tikah said...

satay sedap. sedap!

beLLa said...

@penmerah
hihi. lapar makan la ye kak :)

beLLa said...

@Encik Troll
haha. sebab tade idea nak buat entry ape. entry makan lah y tersenang nak buat. weee~

beLLa said...

@Cik tikah
sedap3~ :)

Melati Qistyna's Mummy said...

Mahalnya....

Akak penah mkn kt sekinchan ikan bako tu, tp x sedap mcm yg diwar2kan...hukhukhuk

APAN said...

rm1 sebatang?mhl tuh.huhu...

beLLa said...

@Melati Qistyna's Mummy
tula. mahal tp sedapla. #nak sedapkan aty. haha.

tak sedap ea kak ikan bakar tu?snepon hrga boleh tahan jugak rsenye.tak try lagi

beLLa said...

@APAN
agak mahal la. tp sedap ! *org blnjela ktekn ;P

aizadalias said...

janji puas hati =D

beLLa said...

betul3~ ^^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails