my beLOVEd follower

Tuesday, January 31, 2012

Photoshoot kat Melaka.

Assalamualaikum semua.

Dah seminggu terbengkalai blog aku ni. Bila dah lama tak update ni, nak amek balik mood ntuk jari berjoget memang la payah. Nak mulakan dengan apa pun aku tak tau. Banyak sangat cerita kat otak ni. Semenjak aktif kat Twitter, blog pulak terabai. haih~

So this time aku just masukkan gamba kat Melaka dululah ye ^_^

Bajet2 poyo tu penting :P

The Bubbles ! :)

Mama bajet ala ala Ombak Rindu. hihi

Diskaun 20% River Cruise. Tapi ktorang tak naek pon. Ramai sangat orang. Burn gitu je. hoho

Last but not least, The BECAMAN !
:D

Actually bukan photoshoot sangatla. Saje gedik letak tajuk camtu. Keh3~


Semalam baru usha blog, tengok2 Abg Ben Ashaari dah follow blog picisan ni. Segan pulak kalau tak update2 ;P. Macehh ye Abg Ben follow blog kite . :) And thanx a lott yang sudi singgah and follow yea ^_^



14 juta orang sayang aku:

laskar pelangi said...

wowowoooo! nak belon air tu leh?

-Incek Fik- said...

weh, serius dah lama tak main tiup buih sabun tu. salah satu memori yang nostalgik tyme kekecik dulu!

^^


**cantik pemandangan kat sana, Subhanallah!

aimi said...

suke giler gambar belon 2 =)

Azham Vosovic said...

hehe, sy suka Melaka...tahun ni nak melaway Melaka lah!

cinta siswi said...

jeles la.. xpenah pegi melaka..haha..
jakun tol siswi.. :)

Hanisah Safian said...

vote for the second pic! hehe

e-lyana said...

wahh, laam dah xjejak melaka, hehehe
best2 :)

beLLa said...

@laskar pelangi
bule2. tade hal. amek jela dlm gambaq tu. hehe

beLLa said...

@-Incek Fik-
tula pasal. ktepon lme tak maen. nak beli y macam pistol tu mahai sgt. ;p

beLLa said...

@aimi
hehe. maceh2 :)

beLLa said...

@Azham Vosovic
mari3 visit Malacca lak :)

beLLa said...

@cinta siswi
really? dtglah Melaka. unik sket tempat tu :)

beLLa said...

@Hanisah Safian
tenkiu2. macam ade contest lak nak wote2. hehehe

beLLa said...

@e-lyana
tula. dlu mse skola rendah, selalu ade rombongan g melaka. tp dolu2 la.hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails