my beLOVEd follower

Saturday, June 9, 2012

Final is OVER. JYEAH !

Assalamualaikum semua !

Wah manyak lama tinggalkan dunia blog ni. Dulu kemaen rajen menghapdate. *yeke?*  Aku idakla busy bebenor cuma mood berblog menurun je sebab semua dah update kat twitter. Yes yes. every bebelan aku ada kat sana. Boleh pollow kalau sudi. ;P

Anyhow, aku dah FREE sekarang ! YEAY ! Tapi 2 minggu jela sebab amek shortsem. Kalau tak dah cuti 3 bulan dah. Boleh kerja, lagi masyukk duet. hihi

Ada satu benda nak tanya ni, why my blog hilang gambar2 yea? Anyone can help me? Korang masuk blog ni pun jadi camni tak gambarnya??? 


Aku risau gambar2 hilang sebab adik aku guna account gmail untuk application store kat nset dia. Pastu semua gambar2 dalam blog ni automatically masuk dalam nset. And dia dah delete semua gambar tu. Pastu blog aku jadi camni. Semua gambar hilang. ottokee?? macam mana nak dapatkan balik nii?? HELP ME HELP ME ~ T_T

thank you :)

9 juta orang sayang aku:

jia creatifelt said...

akk pun smtime jadi mcam nie

beLLa said...

abis tu cane ea kak? biar je ea?

jia creatifelt said...

kalau akk..akk upload semula gambar tuh..mcam header cthnye.header tu buat macam ne?upload mcm biasa or link?

beLLa said...

ohh. mmg betul gambar hilangla ea kak? aah upload mcm biasa. kre gambar2 lain pun kena upload balikla ye kak?

jia creatifelt said...

kalau boleh.ce try..k

beLLa said...

thanx kak ! sgt membantu. cuma tak dan lah nak upload semua gambar balik. upload y penting je. maceh lagi skali! hehe ^o^

Sally Yatiey said...

Susah jugak kalau gambar2 kat blog boleh hilang. hee :)

jia creatifelt said...

sama2 kasih.sharing is caring

beLLa said...

sally : kannn. leceh oh ley ilang. dah tak best tgk blog sendiri. tskk


kak jia : hee~ betul3. thanx lagi :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails