my beLOVEd follower

Monday, June 18, 2012

Happy MABAH Day !! ♥

Assalamualaikum semua.

17 Jun adalah Hari Bapa Sedunia. Abah nak masuk bulan 6 dah bagi hint bukan maen lagi. haha. so agak take note jugakla when fathers day ni. ;P

Aku dah tempah cake and choc dari Kamis 14 Jun lagi. Selamatla member aku ni boleh siapkan by Ahad tu kan. Mama pulak cakap teringin nak makan carrot cake, kebetulan dia pun boleh buat so order tu teruslah. :)
The carrot cake and choc abjad.
Cute ohh choc tu. Sedap pulak tu ! ^_^
Rasanya ni 1st time kut makan kek karot. Sedap weh ! Dalam tu siap ada peanut2 n kek nya lembut. Boleh pilih nak bentuk LUVE or BULAT. and boleh je nak design fondant. cuma bajet kurang, so sokayh la tu kan? ^o^

So this is our dinner for that night. Memandangkan abah puasa, memang celebrate malam jela terus. and tetiba teringat ada voucher dominos, so dengan lincah kaduknya terus abang kol ntuk order. wee~ Actually boleh la dikatakan ni celebrate abah + mama + nenek sekali sebab masa mothers day mama belanja pitza hut. dominos ni abah belanja. Ni kira combine semualah dengan belated besday mabah sekali. hihhi


I LOVE YOU GUYS SOO MUCH !!
NOTHING CAN COMPARE YOU IN THIS WORLD..
I LOVE MABAH VERY MUCH !!

Kepada yang berminat nak order cake or choc macam tu, boleh USHA SINI. Zureen ni buat kecil-kecilan je. Tapi sedap tau ! ce try :)

pstt : Mabah stand for MAMA + ABAH = MABAH. jangan pelik lak ingat typo ke hape. hikhik

Thanx for reading :)

6 juta orang sayang aku:

Hilmirda Daud said...

kek carrot memang sedap... tu topping ape ye?

beLLa said...

@Hilmirda Daud
cream cheese sajo. :D

miss fluffy said...

hehe meriah gitu..sweet^^

caliph shuriken said...

makan besar kt sini, hikk...

Outbound di malang said...

salam kenal ...
menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
di tunggu kunjungan balik.nya!

haffizmohdnoor said...

wah.. anak mihali nie..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails