my beLOVEd follower

Wednesday, June 13, 2012

Paratha Foldover ! Yammey ! :)

Assalamualaikum semua.

Harini aku saje nak share satu signature dish aku. *signature ngko! gile perasan! keh3~* Oklah bukan signature sangat sebab aku maen bedal je buat. ni semua sebab kes tak dapat makan ciken foldover mekdi la ni. ;P

Cara2 dia mudah saja. Barang2 diperlukan seperti dalam gambar bawah ni :)


Mostly barang yang aku guna sama dengan cara buat mix sausages & fries ni. Boleh RUJUK SINI. Bezanya, aku goreng burger and most of all, paratha instant aka roti canai . Sayur salad and tomato jangan dilupakan. Yang penting semua perlu digoreng okeh? ^o^

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

TARAAA !!!!



Nilah ghupo dio.. sumbat selagi mampu. hahahaha

Sama tak macam bawah ni? xP


tak? okbai. hahaha

Actually ikot korangla nak buat macam mana. Rumah aku manalah ada nak beli foldover betul tu kan. So guna sajo roti canai. kih3~

Selamat mencuba! 
^o^


14 juta orang sayang aku:

..cik gugu.. said...

haha meriah betol .

Tinta Lana said...

Salam.

Bella, kelihatan macam 'perayaan didalam roti canai' hahahaha

happening gitu >_<

deno said...

sedappp!!! :)

Sally Yatiey said...

Wah. nampak full sangat. hee. Sedappppp :D

caliph shuriken said...

dasat, sumbat smpai full ^^

beLLa said...

@..cik gugu..
meriah gile rasenye. haha

beLLa said...

@Tinta Lana
tu tak sabau nak raye sebnonye tu. haha

beLLa said...

@deno
uih tak mkn lg dah tau sedap? ;p

beLLa said...

@Sally Yatiey
mmg full gile. makanpon mmg berterabur semua :P

beLLa said...

@caliph shuriken
hehe. ntuk orang lapor mmg sesuai ni. ;p

peah @ peps said...

sangat creative...dan sangat mencurah2...yummy

beLLa said...

hahah. mencurah2 ke ladang gandum ! ;P

dayteen lea said...

sure confirm tak g mcd dah :)

beLLa said...

hahaha. pon boley jugak :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails