my beLOVEd follower

Sunday, June 10, 2012

Sedih. Blog TAK seperti dulu T_T

Assalamualaikum semua.

Memang ramai dah perasan blog ni dah lain. Semua gambar hilang. Pasal lama tak update tu put aside dululah yea. Sekarang ni apa yang aku boleh buat, upload balik gambar2 for my recent post. Yang dah lama2 dari 2010 tu, memang burn macam tu jela. SANGAT SEDIH !

Kenangan2 aku dari awal berblog dulu semua hilang. Even diary akupun aku simpan till now. Ni bila online diary corrupted, SEDIH woo ! T_T Tapi nak buat macam mana kan. Pasghah jela. :(

Aku dah buat announcement kat tepi blog ni. So that takdelah orang kutuk2 blog aku cam haramjadah sangatkan. Entry semua gambar corrupted. Memang tak dan aku nak cek balik semua entry2 aku. -_-"


Ikutkan aku memang dah tawar hati nak berblog. Dulu punyalah semangat aku edit sendiri blog ni. Buat trial and error sendiri sampai tunggang langgang ngan HTML bagai. Bila dah edit ikut kehendak sendiri, baru semangat nak hapdate ye idak? Tapi sekarang bila timbul masalah ni, down lak aku. haish~ Takkan nak delete blog pulak kan. Sayang kutt!

Aku harap sangat para pengunjung blog ni tak kesah yea. And thanx again for those yang sudi singgah sini. Kalau ada sebarang komen, DO leave your comment here ok? Thank you ! :)

8 juta orang sayang aku:

Sally Yatiey said...

Saya dulu ada jugak berlaku macam ni kat entry lama. Tapi salah diri sendiri sebab saya delete gambar kat picasa web tu, hehe :D

Norafifah Roshman said...

saya pun pernah hilang semua gambar tapi sebenarnya tak hilang pun. simpan kat album picasa. :))

jia creatifelt said...

berwajah baru yerkk...:)

Yana Libra said...

macam mana leh jadi camtu ye?

beLLa said...

@Sally Yatiey
oh ye? pastu biarkan jela ea? mmg tak ley nak dpt balikla kan gambar2 tu? ni pun kre salah sendiri gak g delete gamba kat phone. tsk

beLLa said...

@Norafifah Roshman
oh iye? cane tu eh? blog mmg ade simpan kat album picasa eh?

beLLa said...

@jia creatifelt
hehe. takde wajah bru sgtla kak. cume tambah ape ptot je ;p

beLLa said...

@Yana Libra
terdelete gambar2 kat nset. tu yang ilang tu. sbb link skali ngan nset -_-"

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails