my beLOVEd follower

Friday, April 9, 2010

cutey soft toy keychain

allu. tadi nga lepak2 maen game chat jap ngan member.. kononyer malasla nak update blog..jap lagi busyan lak.mata taley nak tido.jadinya, apalah salah kan kte tolong member lak..;p

korang suka xmende2 comey?ha, mesti suka enn..da korangpun comey (
wahwahwah, bodek lebey deh)


takdela.just nak tolong member aku jual barang nih.. dia baru je mule wat kecil-kecilan. mende yang dia nak jual ni pon kecik gak..cutepun ye..comeypun ye..macam aku.wakakaka. lantak korangla kalau nak muntah.hekk~



ha, nampak ape tuh? 2 bebear la..sebenornya kompius aku nak eja bear nih..yela, kan budak2 panggil bebe je..(sila pronounce betol2 ye). mende ni mungkin xsebesor bantal peluk korang atau sebesar kepala korang (pastikan anda bukan bayi ye), tapi jika diberi dengan ikhlas kepada seseorang tuh amatla bermakna baginya. ceehh.ayat aku nak formal en. ;p

mende ni nak bagi budak kecik seperti anda, dan anda, dan ye seperti anda di sana ya untuk bermain dengannya ..ianya lembut dan boleh disangkut kat beg. hee~
sudahla.aku penat nak mengarut lagi.korangpun lagila malas nak bace en..so aku quote jela ape yang member akunyer blog tulis nih.. papehal u guys ley refer kat blog dia ya..



Suka soft toy tak??? Nak bagi kat seseorang?Atau seseorang yang anda admirer??
Di sini ada menjual soft toy keychain...




Tempah ikut nombor pada gambar.Thanks 4 da order!!


RM 3.00 termasuk kos penghantaran
Money Order/Wang Pos ke alamat :Umi Kalsom bt Yahya,Pejabat Pentadbiran Asrama,Universiti Darul Iman Malaysia Kampus KUSZA,Gong Badak,21300 Kuala Terengganu
Atau sms : 014-5179483
Atau emel : miya_alyahya@yahoo.com



sudah faham kesemuanya? jadi marilah kita membantu peniaga baru ni untung berjaya dalam bisnes kecil-kecilan ini..bagaikan punggung rindukan jamban.karam singh bella, contenganku.

kalau korang seyez nak ley contact terus budak ni or inform aku ye..jangan nak maen2 lak..sian dia..;)

1 juta orang sayang aku:

~AmyLiana8886~ said...

omel la dik..mesti lembut pgg ni kan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails