my beLOVEd follower

Tuesday, July 6, 2010

hari ini hari selasa.

aloha blogku terchenta! long time no write.hikhik~ kesian blog aku neh, majok dah ngan aku. selamat aku xlupe password nak masuk blogger.com neh. huhuhu~

banyak mende nak stori mori, cume kekurangrajinan yang melanda neh amat payah dielakkan. padahal ari2 je kot on9.aiyoyo~


kepada yang member award ke tag ke kat aku, maafla ye xbuat2 n amek lagi..selalu bukak je blog nih, then blur nak wat ape. 2 yang xwat2 lagi entry tuh.kadang2 otak ni terlalu banyak rehatpon tabley.ade je fius yang karat cket.nak repair agak memakan masa ye anak anak..(sudah2.hentikan repekanmu.) ;p


ape nak citer?ok. one by one ye. ni pasal abang aku. dia da selamat dah sambung blaja n sedang mengalami taaruf week yang sangat 'menghiburkan'. faham2 jela kan bila cakap pasal minggu orientasi. lagi2 bila umur maken meninjak neh (betol ke ayat meninjak tuh?), maken malas nak dengar briefing2 nih. kann? anta dia ary ahad tuh, da bising cakap nak balik coz bosan giler kat sane. tapi if akupon, mau mati semua kutu kalau takde aktiviti nak buat. huhu~


next story is about myself. pejam celik pejam celik, minggu ni aku last ngaja. tadi baru abesh hari akademik atau bahasa bakunyer, amek report card anak anak. dari semalam aku cuak giler nak jumpe parent budak2 neh. tapi bile mama cakap 'kau jangan risau. budak2 kelas belakang neh parent ye sme je slow cam anak dia'. ish3. xbaek betol mama neh, tadi ade je parent yang ok. tapi majo, memang xkesa sangat n akupon xpayahla citer panjang lebar pasal anak diowang. huhu~


ok. itu sajela yang nak diconteng arinih. bila aku rajen, aku tulis lagi yep. daa~


nanti aku masukkan gambar anak2 murid aku neh. ;)

3 juta orang sayang aku:

ZACK ENTRY said...

selamat pagi chekgu..=P

Cik Azieta said...

dah lama dah cik bella x update kan..
hehehe

beLLa said...

zack: haha. pagi2.bagoz anak murid neh ;p


cik azieta : taw xpe. kekangan masa sedikit. huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails