my beLOVEd follower

Wednesday, July 28, 2010

pc fair at iium

ICT OPEN DAY
MAIN HALL,CAC, IIUM
27-29th JULY 201010am - 7pm

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

maafla ye iklan ni agak expired coz esok adalah last day ntuk pc fair neh. tapi xpela. target kat budak2 uia je. diowang mesti taw ade kat main hall punyer. huhu~ semalam aku da usha barang2 dah. siap ley wat treatment muka free lagi tuh dari PROACTIVE. hekk~


tadi baru aku bershopin2 beli barang2 cket. bukan banyak pon. beli Antivirus Kaspersky, earphone mickey and mouse je kot. n btw, setiap pembelian RM40 dalam 1 resit dapat try lucky draw..i mean dapat try yang macam roda impian tuh. selamatla aku dapat something. buatnyer try again, xke naye. although aku hanye dapat CD bag, but okla en. korang ade dapat?x kan?haha! (siot je aku neh)


i spend about RM105 je kat sne. yelakan, Antivirus tuh da RM 85. 3 user kot. ngam2 je beli ngan akak bilik tadi, tinggal 2 je. so she n her friend beli 1, n I bought 1. huh~ murah la tu kan? n earphone tuh seploh inggit je. comel lak tuh. macam2 kartun ade. blur aku nak pilih yang mne. and mouse satu. 2 pun sebab mama pesan suruh belikan. sem lepas ade yang RM 5 satu. kali ni takde pulak. so beli jela yang RM 9.90. haha! ye tulis situ 15.90..diskaun sketla. hee~


aku memang ske mende murah2 neh. jimat kot. tapi yelakan..bak kata org, kualiti kena jage gak beb. tapi..ade aku kesah?cakccakcakcak.haha! (aku taw ayat tuh sgt annoying.tapi nak wat cne, da tertaep. keh3)


3 barang je aku borong kat sane. xtaw nak beli ape lagi coz i'm not a gadget person (ade ke term tu?) lantak la. ;p

i love black and white. besides black n red.kalau ade, da lme aku rembat. so, mickey pon mickeyla.beso2 tu ha harge dye..RM10 ok. haha!


p/s : sekarang kat uia banyak aktiviti n festival. jemputla datang memeriahkan lagi ye. btw, esok aku nak try masuk rumah hantu kat MARFEST. ramai cakap best. (esok malam jumaatkan?) adess.

2 juta orang sayang aku:

AiZ said...

asyik dengar pc fair.. sayangnye aiz dok langkawi.. =___="



Aiz latest entry
Ketika bercinta monyet waktu zaman persekolahan

beLLa said...

lah, kat langkawi xde pv fair ke aiz?

ade nak pesan pape x? hee~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails