my beLOVEd follower

Monday, November 8, 2010

Tumblr. ape tuh?


esok aku exam. tapi sempat2 je ngade nak update sket. ;p
korang ada Tumblr x? ade sape2 ley gtaw aku ape function tumblr neh?
and apa bezanya ngan blogger?
aku maen buat je sebab adik aku sebok cakap member2 dia takde blog. tapi maen tumblr je.
ek eleh. poyo betol.
so demi aku tak rasa bagaikan katak bawah tempeyek, akupon cubalah try and buat acc tumblr neh. tapi sumpah aku xpaham lagi. so sape nak tengok tumblr poyo aku neh ley cikidaout page neh... CIKBELLA


meh usha entry neh... PESANAN BUAT SUAMI

7 juta orang sayang aku:

~AmyLiana8886~ said...

akak baru first time dgr ni bella..huhuu

beLLa said...

lah yeke? haha.
kre takdela kte bru taw. ;p

NuR 'aQiLaH said...

cmno nak sebot haa..
x gheti den nak nyobot..haha

beLLa said...

ktepon mule2 xrety nak nyebotnyer..

bunyikan tumbler. camtuhla kot. ;p

dira said...
This comment has been removed by the author.
dira said...

haii sye pun ade tumblr

http://dirasher.tumblr.com/

mari2 melawat huhu

best tau.
mcm blog tp myb lg senang dr blog kot huhu
:)

beLLa said...

oh yakah?

comney3. kte bukan rety buatpn. xtaw nak letak ape.

melawat2 neh bereh je ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails