my beLOVEd follower

Sunday, November 21, 2010

Yesterday at I-City

At last, berjaya gak aku menjejaki I-City! fuhh~ 2 pon xjangka coz tetibe je mama ajak nak gi sne. b4 ni penah gak ajak..masing2 busy je. jeles kot aku tengok orang len smua dah pegi. yelakan, dari dulu free, sekarang parking je dah kena RM 10. kentot btol. tapi relax jela en. bukan aku yang kena bayarpon. ngee~


Aku gi 1 family except my bro. coz malam semalamkan Arsengal lawan. tapi kalah! kah3! tension giler dia.dahla Sengal kalah, Malaysia pon kalah ngan Indon. sabaq je
la weh! 2la, orang suruh enjoy2 ngan family tak nak. sombong. kan dah tension dok uma sekor2..err, sorang2.. ;p


Citer banyak pon tara guna. tengok gambaq kabur ni jela ye. nak cantek, sponsor aku DSLR. kah3~

4 colours! cool!
abah n me...oww! haha

si kepoh dah panas
lalala~
oh, tonggeknya aku!
*blushing
Victory again!

tempatnya memang cantek. no doubt bout that. tapi aku rse mesti kosong je siang en.. dah malam baru bercahaya bagai. and citer ngan abang..banyak masuk kena bayar. dulu free je semua tempat. sekarang nak masuk Safari n Snow kena bayar rm2 sorang. cam poyo je. aku rasa dwet parking itself cukup kot! so amek jela gambaq binatang2 neh dari tepi je. masa aku gi neh ada je orang yang menyelinap masuk. xluak pon la sekor dua yang terlepas. ye idak? ;p

ade minah sexy oh bawah giraffe neh
;p
Lighted Baobab tree.
besau woo!
;)
most important picture,
ME n ma sis!
sory qila muka kau masuk sikit je..
ngeh3~

thanx visitor yang datang belog ini. aku sedang tidak berapa tegar untuk berbelog.but if aku dapat on9 je, dont wory. pasti ku terjahin belog2 anda. chill~

8 juta orang sayang aku:

acan ketot said...

mok..ko npak..erk...pham2 jew lah..
hehehe

beLLa said...

aku nampak comey! kan can? tu yang kau nak cakap en? ngee~

Sumijelly said...

argghh.......geram tul..tak gak berjaya samapi ke I City nie...tu hari sampai depan jer... sbb q panjang sgt nak masuk...dan anak2 pun dah letih..huhuhuh

Sumijelly.com

beLLa said...

memang panjangpon nak masuk tu kak. cari parking nyer lagi. lagi2 ary migu. ;p

BeYLa! said...

kite salu pegi sini. hehe.

qɐɥɐʍ zzɐuɹǝ said...

i city sangat bezz
:)

beLLa said...

@BeYLa!
besttnye slalu g :)

beLLa said...

@qɐɥɐʍ zzɐuɹǝ
kan kan. bestt bgambo :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails