my beLOVEd follower

Sunday, August 14, 2011

Berbuka di Haven Restaurant with my dear and friends.

Hye guys! Selamat berhujung minggu semua. As usual, update sekali seminggu aku datang lagi. ;p Korang dah shopping raye? Semalam baru aku berkesempatan gi kat Masjid India ntuk shopping, tapi last2 lepak Semua House and masuk kat Mydin je. Ramai sangat orang derrr. Aku pening nak jalan berhimpit2 tu.

Actually memang plan nak buka luar, tapi takde lah sampai nak naek kat Hulu Langat tu kan. My dear punya kawan yang ajak join. GILA segan doe! Dahla aku tak kenal member2 dia. Plus ngan 3boys and 4 girls yang turut serta, memang seganlah kan. Anyway, thanx to Pdot because sudi ajak aku sekali ntuk menyemak berbuka ngan korang semua. I pray for you that you can get the women you like ok. Aku dah tau siapakah gerangan orang itu. hihihi~

Makan kat sini memang cool gila weh! Bukan saje sebab memang sejuk kat atas ni, tapi environment yang romantik and segar memang syokk dinner kat Haven ni. Kitorang sampai semalam dahla hujan. Lepas berhenti je hujan, kabus lak naek. Sejukk bhai! ;p Harga no komenla coz my dear punye friend yang bayarkan ntuk semua. Baek kan dia? ;)

No pictures pasal semalam. Sebab aku takde gambarnya pun. Semua kat camera Nikon member. Aku pun memang tak banyak cakapla coz seyes segan. Dont you know that aku ni memang pemalu? hikks~

Makanan kat sana memang AWESOME! Bila aku usha website Haven tu sendiri, baru tau ada Beef Rib ouh. sedapnya! Pasni nak ajak makan sane ngan family pulak la ;)

p/s = Aku rasa blog aku dah jadi diary mingguan la pulak. Maaf ye semua. Time kerja, otak banyak idea nak membebel kat sini. Cuma masa je terhad ntuk aku update. Mianneh~

14 juta orang sayang aku:

.::: Princess MOMOY :::. said...

Nampak menarik
cafe tu pun cantik la dear

aiNa yaZiD said...

woah bestnye..! yup2, cafe tu cantik. (^_^). area mana ni?

aiNa yaZiD said...

woah bestnye..! yup2, cafe tu cantik. (^_^). area mana ni?

dill said...

eh awak! saye pun pegi area Masjid India. siap masuk semua house lagi. tapi kite tak knal kan.cane lak nak pasan. hehe

dill.

beLLa said...

@.::: Princess MOMOY :::.
memang cantik gila! ni blom yang bahagian bawah sekali. syg btol takde gambar sendiri. tskk

beLLa said...

@aiNa yaZiD
area hulu langat. dekat lookout point ampang ;)

beLLa said...

@aiNa yaZiD
area hulu langat. dekat lookout point ampang ;)

beLLa said...

@dill
really2? masuk time bile? kte lepak dalam tu time hujan. ;p

Chachos Cheezy Wedges said...

pemalu ea?? kita serupa... i like... hahahaa...

beLLa said...

ohh. serupa ya? bley mbela cmni. haha

Chachos Cheezy Wedges said...

hahaha... boleh.. *teros lari sbb malu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantiknye restoran ni..
mkanan pun mesti sedapkan.. ;)

beLLa said...

@Chachos Cheezy Wedges
haha. tu amat pemalu tu ;p

beLLa said...

@LiLy @ MumMyQiStInA
boleh tahan la sedapnya. kte tak dpt nk rse semua hidangan pun. not bad la. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails