my beLOVEd follower

Monday, August 29, 2011

Happy Eid Mubarak Friends! ;D

Assalamualaikum w.b.t

Hye guyz! InsyaAllah tinggal sehari je lagi nak beraya. Bagi aku, rasa cepat je Ramadhan ni berlalu. Yelah, aku pon mula kerja 1 Ramadhan. Jumaat lepas last day aku kerja. Memang cepat jela masa berlalu kan. And yang aku sedihnya, memang aku tak sempat pun nak gi masjid jemaah semayang terawih macam tahun2 lepas. tskk.

Anyhow, bulan ni jugak memang aku jarang gila update. Soo sorry~ Esok aku dah nak balik kampung belah abah kat Johor. Sebelum tak sempat nak update ntuk hari raya, baek aku wish korang awal awal kan? *act takdela awal sangat. Ramai je dah wish raya before ni. ;p


Kepada semua kawankawan tersayang,
SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI!

Tak kira kepada kawan kawan dalam dunia realiti, alam maya and semuala yang kenal aku ni, mintak maaf jika ade salah silap yang aku buat. Salah cakap ke, terasa dengan aku ke, marah dengan aku ke, ape2lah yang buat korang rasa tak best ngan aku ni, harap dimaafin ya. Aku ni manusia biasa je. Tak lari dari kesalahan. Semoga raya kali ini lebih bermakna buat kita semua. ;D


Raya nanti jemputlah datang rumah. *Kalau tau rumah aku katne lah. hahaha~

7 juta orang sayang aku:

Mohd Izzar said...

selamat hari raya aidilfitri jugak cik bella~~

Luqeem™ said...

slamat hari raya..:D

Tak Secute TeddyBear said...

selamat hari raya :)

Jasman said...

slmt hari raya...

eliyaezlinalias said...

salam lebaran~

Nafisah Ruslan said...

selamat hari raya awak..
rupanya ramai blogger dari Jb lah :)

beLLa said...

@Nafisah Ruslan
eh, kte bukan org jb la. kampung abah je kat sne. hee~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails