my beLOVEd follower

Sunday, August 7, 2011

Minta Maaf Semua!

Assalamualaikum semua! Dah nak masuk hari kelapan kita berpuasa. Ada yang dah rongak ke puasa nya? ntuk kaum Hawa dimaafkan lah ye. Anyway, aku cuma nak mintak maaf sebab memang aku SANGAT, AMAT, TERLALU busy ntuk update as usual and melawat ke blog2 anda semua.GOMENNEH~ *sambil tunduk kepala 6 saat.

Aku sekarang ni tengah busy kerja. Starting masa 1st Ramadhan haritu lagi. Balik pulak malam plus aku duduk rumah nenek jea bulan puasa ni. Tak rajin nak onn broadband yang 'laju' sangat tuu. Laen lah macam kat rumah aku, onn lappy jea, terus dapat connect dengan laju dan jayanya. tskk.

Mungkin aku hanya akan update sekali je seminggu kot. Sebab weekend pon aku kerja beb. Nak cari dwet ntuk shopping rayer la katekan. Kena lah rajen cari rejki ntuk anak anak. ;p

Apa yang aku nak gitau kat sini, Korang yang nak shopping kat area Masjid India nanti, bersedialah terima kehadiran Akhil Hayy kat sana. Ade sape2 dah tengok citer Cubaan tak? Dekat Astro Oasis. Memang cool gila lah citer camtu. Lepas ni before korang keluar rumah, bersedialah dengan ilmu yang penuh didada yea. Karang tak pepasal dia tanya doa qunut, malu beb tak dapat jawab. ;p

p/s = Sekarang aku kerja kat SINI. Toh puan and Agong pun tempah kat tempat aku kerja ni. Bangga seh buat hamper and hadiah2 ntuk orang2 besar ni. heee~

Salam Ramadhan yea semua! Kepada yang sudi follow blog aku ni, aku sangat2 hargai anda. Promise aku free nty, akan ku terjah blog korang semua ok. Sekarang ni hanya dapat on9 kejap and update secepat mungkin. Penat weh. Tadi pon aku keje kot. Kena tido awal, nanti susah pulak nak bangun sahur. ;p

Do visit blog Hannan's ya ^_^

8 juta orang sayang aku:

Si Pengembara said...

la..cik bella kawanku ni keje rupenye..nak hamper jugakk!! aik..hannan ade due blog ke?

Ana Jannah said...

wahhh!! neh ase nak kuar jugak ne...nak masok tb...hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

oh..keja ye..
Salam Ramadhan ye.. ;)

apik pehe said...

hehehe..jom keje same2

beLLa said...

@Si Pengembara
hehe. ye lor. bosan dok uma je. aah2. tp yang ni main blog ;p

beLLa said...

@Ana Jannah
hehe. kua jgn tak kua. ;p

beLLa said...

@LiLy @ MumMyQiStInA
aah kak. salam ramadhan jugak ^^

beLLa said...

@apik pehe
jom3 ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails