my beLOVEd follower

Wednesday, February 22, 2012

Doakan Umi Fa sehat ye kawan-kawan.

Assalamualaikum semua.

Atas kekangan masa sekarang ni, aku memang agak busy sikit nak layan blog ni. Apetah lagi blogwalking semua. Just wanna share to u guyz this news.

Korang kenalkan Cik Fa. Ala blog Bukan Calang-Calang tu. Peramah orangnya and rajin update+blogwalking. Kelmarin umi dia dimasukkan ke CICU. Ni sedikit pesanan dari Fa.

"Salam kawan2. Keadaan terkini umi disahkan severe brain injury (hypoxicischaemic brain injury) disebabkan tiada oxygen dalam otak for 10 minutes. Dia tak boleh bernafas sendiri, walaupun jantung ok. Doktor cakap, umi akan bernafas, selagi disupport ventilator, mesin oxygen. Tapi dia tak mampu untuk sedar sebab otak dah cedera parah. Kalau cabut mesin, maka dia stop breathing. Mintak tolong kawan2 doakan umi, Sharifah Noor Fadzillah bt. Syed Abu Bakar. Thank you."


Please pray for her mother and hope that Fa will be strong. Dah seminggu dia tak dapat datang class. Harap Fa kuat hadapi semua ni. and I know she's strong enough. :')

Thanxx guyz !

3 juta orang sayang aku:

e4ezzati said...

semoga sihat sejahtera lah :)

yaya_flanella said...

insya-Allah beliau dipanjangkan umur.. Amin.. :')

Haruno Hana 하나 said...

insya-Allah.. umi Cik Fa akn selamat.. berdoa byk2.. ni dugaan dari Dia.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails