my beLOVEd follower

Sunday, February 26, 2012

Adnan Sempit 2 Awesome !

Assalamualaikum semua.

Ramai dah tengok citer Adnan Sempit neh? Mostly member2 aku cakap boleh tahanla lawaknye. Ala macam Adnan Sempit before this jugak. Tapi seriously aku rasa yang kedua ni lagi superLAWAK tau. Macam non-stop gelak je. keh3~

Kekuatan citer ni of course sebab Sam. Secondly, bahasa english yang hancoq oleh Si Nan tu sendiri. Sumpah SPOILED weh ! hahahaa. Then nama panggilan papa mama oleh Nan & Nadia tu. Gelimat dow dengar. ;P

Kalau korang memang nak tengok wayang as leisure, nak lepak2 je tanak serabutkan otak, memang SANGAT sesuai la tengok citer ni. Sangat menghiburkan. Sangat menggeletek hati. hihihi~

Soo, jomlah tengok nanti ye. Ke korang nak tgu time dah bule download je? pon boleyy. ;P

Pstt : My dear kalau gelak dalam wayang tak penahnye slow. Berdekah2 ketawanya. Wat malu betui. #tutupmuka.


Al-fatihah ntuk umi kawan kita ni, Fathiah, yang telah kembali ke rahmatullah pada Jumaat lepas. Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang yang beriman. AMIN .
Sedih baca kata2 Fathiah. " Ajal Maut Tidak Mengira Usia."
;'(

16 juta orang sayang aku:

laskar pelangi said...

tu la..ramai kata best sangat citer ni.rasa nak terjah wayang secepat yg mungkin....hihi =)

Bookkeeper Melbourne said...

Hello... Just visiting you again.. SMILE!!!

steffany daph said...

sh.zy sam berlakin best (:

biela bell said...

ish2..smpai hati digeletek yer..ahahaha

psstt : takziah buat sahabat tu yer :)

Nurul Alyaa said...

waaa.. baru gi tengok tadi. hihi. lawwak gilerr. serius. haha~

p/s: takziah utk kawan awak.

lisa said...

tak berkesempatan nak tgk lagii :(

: takziah utk kawan awak. Be strong :')

APAN said...

bes ke?aku ingatkan x bes...

amy syahiera said...

alfatihah ,
semoga dea di tmpatkan di tmpat org2 yg beriman .
best ke ? alaa , nie yg jelous nie ,
tak ade mase nk tgk , exam da dekat :D

beLLa said...

@laskar pelangi
hehe. terjah jgn x terjah :)

beLLa said...

@Bookkeeper Melbourne
thank you for visiting :)

beLLa said...

@steffany daph
kan kan. mmg bestla Sam ! :)

beLLa said...

@biela bell
hehe. tau xpe ;P

thanx dear ;')

beLLa said...

@Nurul Alyaa
kan kan? lawak gile oh ! ;D

beLLa said...

@lisa
tgu kua kt tb pun ok pe ;p

thanx dear :')

beLLa said...

@APAN
best laa. :)

beLLa said...

@amy syahiera
amin3~ :')

hehe. exam lg penting. cite tu kejap je dah msuk tv nanti :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails