my beLOVEd follower

Saturday, February 11, 2012

Love Shape Pizza ♥♥♥

Assalamualaikum semua.

Semalam lepak KLCC with my dear. A day before that lepak KLCC jugak with my friend, Anis. Ktorang just nak tengok wayang je kat sana. Dah ada free tickets la katekan. Ajak member tengok wayang free sekali. hihi~ Ktorang tengok citer Underworld Awakening. Although aku tak tau sangat citer tu pasal ape, selamat ade Anis as my storyteller. hehe. jkjk. She's cool. Dahla penat2 balik kerja, slumber je ajak tengok movie sama2. Thanx ye cik Anis :)

Miss Anis Maressa :)

On Friday lak pergi KLCC lagi kononnya nak shopping buku kat Kinokuniya. Last2 end up makan Pizza Hut je kat sana. Payahla cari buku kat situ. Buku2 yang aku nak semua tak jumpe. In other word, malas cari. -__-".

This pizza for Valentine Days. But aku bukan celebrate pun. Just order coz it look cute. HAHA.
The side order, as usual Huts Platter. My dear suke sangat shrimp tu. -.-

Him ♥

After that singgah Axis Atrium jap. Nak beli Rainbow cake kat Lildaisy tu. Kepingin sihh. hehe. Rasanya not bad. Just I think for me, kena letak banyak sikit cream kot antara slice cake tu. Sebab rasa macam makan nude flavoured butter cake. Without any cream. huhu~ *it just my opinion by the way. ;p

Si kepoh depan kedai Lildaisy :)

Dah terlanjur sampai ke Axis Atrium, pekena karokk sejam. Nak abeskan masa je pun. hihi. After that, baru melantak kek tadi. Plus pizza hut tapau sebab perut dua-dua dah kemotong. HAHA ;P


I think thats all updates from me. Maaf sebab jarang update sekarang ni. Ada masa memang aku rajen merayap blog blog korang semua. No worries :)

psstt : Bentuk love shape tu macam tak jadi sangatkan? ;p

6 juta orang sayang aku:

shiema sufian said...

syioknyaaaa jalan jalan. dah lama shiema tak keluar jalan jalan.

cinta siswi said...

comel je pizza bntuk love tuh..hihi..

Baroness | Maressa said...

hamagad hamagad my face there ! :D
* bangga kjp boleh ?


hehehe thankyouuuu fr the invitation hannan ;)
such a cool friend to meet XD

beLLa said...

@shiema sufian
jalan2 mmg bestt ! hehe

beLLa said...

@cinta siswi
kan kan. cume cam xjd sgt bentuknya ;p

beLLa said...

@Baroness | Maressa
hahaha. boleh2. bangga lama2 pun bule. :P
no biggie. you're cool too :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails