my beLOVEd follower

Saturday, February 18, 2012

My house is UNIFI ZONE now! weehuu ! ;D

Assalamualaikum semua.

Just a quick update. Tadi secara rasminya rumah aku dah pasang UNIFI ! yeayy !! Tengah hujan2 tadi, orang2 nak pasang unifi datang rumah. So agak excited la nak tambah power internetkan. takde lagi buffer2 nak layan youtube. And yang penting, laju bhai nak download movies! keh3~

Before ni ktorang guna streamyx je. Tu pun dah bersyukur sebab aku jenis janji bule on9. Nak dibandingkan dengan broadband, memang Streamyx menangla kan. Tapi dengan adanya unifi, lagi Superrr Powerr ! hihihi

Tak dapat nak story banyak. Ikotkan mood menaep merundum jatuh. Sebab terlalu eksaited pasal unifi, ku gagahin juga ntuk jari ni berjoget dan menaep. ;P Later akan cerita lebih lanjut yea. Nak keluar lepas ni. bubye ! :)

Thanx for reading :)

p/s = Mood rasa bersalah lagi dengan member ni sebab we should hangout together today. tskk

16 juta orang sayang aku:

mate saya bulat said...

mahal tak unifi ?? berapa ek sebulan ?

steffany daph said...

haaa..dpt layan utube, tak sekat2 lagi. bgus la unifi ni (:

Nur Haliza said...

Unifi memang best :)

ANISA said...

lagi hebat la ber'online' nanti ek...hehehe

MrS LoLiPoP said...

whoah ! bestnyee :)

APAN said...

bes la dia...hari2 boleh dowload movie...tlg la download naruto shippuuden.haha...

iceteaqomah said...

same lah kite ade unifi..nk alik rmh selalu..huhu..download movies sgt laju..besh2222.....heheh

Dianaa said...

Best en pakai unifi? Diana nak dekat dua bulan dah pakai unifi :D

beLLa said...

@mate saya bulat
kte amek pakej terendah. rm149 sebulan :)

beLLa said...

@steffany daph
betul2.lajuu je :)

beLLa said...

@Nur Haliza
kannn :)

beLLa said...

@ANISA
haha. kalau dok uma slalu takpe. ni dok ostel -.-

beLLa said...

@MrS LoLiPoP
hihi. best3 :)

beLLa said...

@APAN
adeh. tak layan narutola. hehe. donlod,tgk, delete. haha

beLLa said...

@iceteaqomah
kan3. tp dok ostel. cne nak balik slalu. isk

beLLa said...

@Dianaa
best3! tade nak buffer lama sgt :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails