my beLOVEd follower

Wednesday, March 28, 2012

Buku Lejen Press yang Memang LEJEN ah ! :D

Assalamualaikum semua.

Although cuti, tidak bermakna aku bersenang lenang dirumah. Banyak kerja ye nak dibuat, plus naek je cuti ni ade 4 paper berderet. 3hb, 3hb, 4hb and 5hb April. Memang best ! -..-"

Selain buku2 pelajaran yang wajib kena study (kononnya ;p), ada lagi buku2 nak baca cuti ni sebab baru je sampai semalam. WEEEE~ :D

Nilah dia buku2nya !
#Kitab Terfaktab
#Sperma Cinta
#Awek Chuck Taylor


Maybe antara korang ade yang tak penah nampak or even tak dengar pun buku2 ni. Tapi diorang ni LEJEN doe! haha. Dah nama company pun LEJEN PRESS lah katekan. xP

Aku penah beli buku Nami, Pengejar Bintang version DIY punye. Aku suka cara penulisan dia. Sangat sempoi dan penyampaian yang senang paham. Novel yang sgt TAK klise macam novel2 cintan yang laen. Memang bestla baca. Adik aku pun suke :)

Nak tau aku beli kat mana? Ni website diorang. Lejen Press. Siap boleh gune baucar buku sekali tau although diorang ni penerbitan indie. Kalau nak tau buku2 diorang ni best ke idak, tanyalah orang yang dah baca. hihihi

pstt : Aku macam nak je beli semua buku diorang ni tau. Nyesal lak abeskan awal2 baucar buku. Kalau tak borong buku Lejen Press je ;P

p/s : Taukan baucer buku boleh guna sampai 30 April ? Bestnya dapat borong kat Pesta Buku nanti. Saya jelly ! *ayat budak2 sekarang. Jelez jadi jelly. Jadi jelly bean betul2 baru tau. hikhik


Thanx for reading :)

4 juta orang sayang aku:

She's Enon said...

hehe. best nye tgk novel dia banyakkkk. nak satu? :D

btw,done follow :D

zuk zuhaiza said...

sy peminat novel.. tapi novel yg nie mcm unik dan best je. boleh try. hehe

beLLa said...

@She's Enon
hehe pinjam bule lah. nak, kena beli. keh3. thank you dear :)

beLLa said...

@zuk zuhaiza
mmg unik n laen dr y laen. seyez! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails