my beLOVEd follower

Saturday, March 10, 2012

Yesterday was my sista's birthdayy ! :D

Assalamualaikum semua.

9 Mac 1996.

Birthday adik montel aku sorang ni. Ktorang adik beradik taktau nak celebrate macam mana, so tanya qila, dia nak karok and shopping ! So ape lagi. Malam tadi jugak ktorang terus ke Axis Atrium karok satu kalu then gerak ke danau kota ntuk shopping ! jyeahh ! ^_^

Ni gambaq after karok. Semua jadi mereng and sore takde. penat siot melalak. Even ada video, memang TAK la nak letak kat sini kan. hehek. Birthday gurl y semangat PEACE depan2 tu. Ktorang kua berlima. lagi sorang abang aku y jad tukang amek gambaq. ;P

Anyway,
HAPPY BIRTHDAYY my lil sista AQILAH HANANI !
May all ur wishes come true.
Be a good gurl , daughter and sister.
Tamo degil2 lagi ngan mama and aku. Sekeh jugak nanti. ;P
May ALLAH bless you always.
:)

psst : semalam tak puas sgt shopping kat danau sebab tak cucuk dwet. so perbelanjaan terhad sebab ade rm150 je dalam tgn. ;( tu pun thanx tu Kak Anun sebab bagi pinjam rm100 ouh. Bule lak atm reboot sampai kol1 taley cucuk duet lagi -..-

Suka bergambar? Tengok NI. :)

Thanx for reading :)

1 juta orang sayang aku:

~AmyLiana86~ said...

happy besday tuk sis bella..heheh.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails