my beLOVEd follower

Friday, March 26, 2010

jomjomjomjom kita beli buku

PESTA BUKU ANTARABANGSA PWTC.
19-28 mac 2010.
mai pakat pi sana.sekian.

xxxxxxxxxxxx

ntah papela wat iklan camtuh en. aku memang taley keje kat syarikat pengiklanan ar.bosan je orang tengok iklan aku nanti..hohoho~

ari ini hari ahad. sumpah xrase cam ahad langsung. pagi tadi exam BM. ary minggupon ade exam.capek aku weh. next paper lagi 4hari..hadoyai~ lepakk bilik jela aku minggu nih. jadinya, aku nak menyonteng lagi kat sini..layan jela ye..;p

makcik cleaner tuh mesti da lali tengok orang bgambo kat cermin besor ni en..hikhik

on 21 arituh aku da g dah..2pun lepas keciwa xdapat tengok alice 3D kat pavy.tinggal seat depan je.next is 5pm. xpola.next time next week jela aku tengok.then kitorang amek keputusan ntuk g PWTC n usha2 buku kat sane. ktorang g bertiga je..bju kotak2 tuh my sis..n belang2 tuh is asmah.

ni lah antara buku yang aku beli..macam budak baek kan? heee~
ni yang aku bawak balik u je.. ade lagi kat adik aku.. beli 2 novel kat jemari seni, komik kat gempaq star, n majalah2 klik n seumpama dengannya. dah lme ouh cari buku TENTANG CINTA tuh.dapatpon akhirnya. fuhh~ ade gak aku cari buku THE MEDIATOR.xjumpe ouh! cari kat MPH jela camtuh.baru ingat kalau beli kat sini mura cket.hoho~

yang cd tu dapat free je coz beli buku kat telaga biru. FORTUNE 2 pon same..men kenyit2 mate kat tokey tu..diapun bg ar free..wahahaa~ harge asal magazine tuh rm19 kott! kate tokey tu laa..hehe~

ha.lupe lak nak citer..heheh..(aku nih excited sangatla bile bcerita..napela kat skola dulu x masuk ptndingan bercerita ek.knfem dapat nombor 2 dari belakang..wakaka~) ok.serius.back to the story.;p mase kitorang kat the MALL, my fren asmah tuh jumpe FITRI YAHYA. yang aku ingat mber ktorang ke coz i has a friend name FITRI AMER. cam excited je minah nih..akupun cari2la mane orangnyer. jap agi that FITRI tu lalu depan aku n asmah just like "'hai FITRI YAHYA".. erk?nama penoh kot dia panggil. then that FITRI pandang n hye jugakk. OMG! sweet dow senyuman dia. BUT, WHO IS HE??

asmah ley gelak giler2..rupenyer adik akupun taw sape tuh..2 pengacara MHI kott!!kwang3~ nampak sangat aku xpenah tengok or in other word, xpenah amek tahu pon..keh3~

sengal2.
akula tuh.keh3~

9 juta orang sayang aku:

Mc said...

xleh blah koleksi buku tu.

beLLa said...

haha!taw xpe. ;p

bawak balik u yang islamic2 je..;p

misz benida said...

belikan aku novel yg bez2 ye...hehe

beLLa said...

lmbt bagitaw la..kn da abesh.;pp

Holden Caulfield said...

buku novel DIY saya takde jual kat situ - keh keh keh!

NuRuL AiN RohAiZaT said...

jeles nye...
xdak bajet la taun nie...
huhu~~
ko g ngn asmah n adik ko je ke??

beLLa said...

nami: kmoo x jual kat sne..cne nak ade..;p

ain: aah.xroger dak laenpun..ni pun scre tbe2 rase nak kua..

Khairunnisa Ithnain said...

wawa...
nk g pesta buku gak..
ari tuh kt sni ade gak pesta buku...
kunun2nya antara the bigger in the world, tp aku g tgk buku2 dia xde la best mne pown..*major buku arab jek kan*
org lain balek, bwk beg tarik isi buku, aku balek bawak beg tarik yg dipenuhi makanan.. hehe~

btw, asmah satu u ngn ko ker? kim slm syg kt dy ea...

beLLa said...

haha!kau ni nisa'..ade2 je..
tapi at least beli la somethingkn dr xbli pape..hehe

xla.saje lepak sme..ktorang dr uma time 2..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails