my beLOVEd follower

Monday, March 8, 2010

malam penyamaran sang kakak tua.

akukah?

on 5th march aritu ade appreciation nyte at KAED gallery.
oh sory.KAED stand for kuliyyah of architecture and environmental development.
its under PGG which is personal growth group.

nothin nak cerita panjang.cuma nak share kesusahanku mencari mask yang sesuai ntuk dipakai malan itu. punyela susa. actually if tahu mask 2 ade kat mane xkesala. n if diowang da bagi tahu awal2 temanye sempat gak cari weekend tuh..nih cakap tema back to school. aku da pinjam baju skola adik aku kott. then on tuesday baru gtw da tukar tema.ramai xsetuju tema tuh. dinnernyer jumaat, n i very the busy minggu tu.last2 pagi jumaat baru cari masknyer..2 pun kat giant batu caves je. jap lagi ade mask 4 birthday party je! budak2 kott! n ade 1 lagi tuh cam simple sangat, but ktorang beli je..dari takde..btol x?

on the evening around 6.15 camtuh my bro datang.kononyer nak membantu cari mask laen. g jusco, n another giant still takde.nak dijadikan cerita,abang parking depan kedai adiah area giant wangsa maju if i'm not mistaken, baru jumpe mask yang ok cketla. tapi berbulu2la.agak rimas.but ok, dari tiada.


this what i call..kakak tua's mask.haha!





and yang membuatkan aku hangen adalah, bila keluar g KLCC sabtu tuh, masuk kedai teddy tales banyak gler kott masquerade mask tuh!! nyesal xgi KLCC je terus taw.kalaw x da ok da. agpun xdla mahal sangat. abang sebok nak ajak bli kat danau. masalahnye i got things to do ok.n danau 2 bukak malam sangat. aku anak dara sunti.xkeluar rumah malam2..haha! boleh caye pulakk.keh3~

9 juta orang sayang aku:

Afifee said...

Wah bestnya...heheh xpela dah nasib xdpt yg barang kita nak tu kan nak wat cmana..huhu..
Nanti I jwb tag ari tu 2 okay ;)

Khairunnisa Ithnain said...

wiwiiit~
comelnyer cik anan kite..
owh, susah nk cri mask ea?
ok, len kali sila dtg kt tmpt aku blaja ni.. melambak mask ade.. hehe~
mcm2 shape and colours/// :D

beLLa said...

afifee: 2la pasal.okayh!;p


nisa: kau x habaq awal2..lagipun dekat pulakk mesir tuh!adoyai~

Ahmad Syazwan B. Ahmad Tarmizi said...

haha tak boleh blah

luZ a.k.a peRmataPuTiH said...

sempoi gak...
da lg x???

ZACK ENTRY said...

akhirnya die join GB..welcome to the club..=)

beLLa said...

syazwan: ape y taley blahnyer?

luz: ade lagi ape?dinnernye ke?hehe

zack: hehe..baru tergerak atyla..;p
tenkiu2.saye budak baru belaja..kalaw salah tlg sekehkan..;p

uNIqIKA said...

nk jgak masquerade mask tu... comey.
ngee~

beLLa said...

hambek2..FOC je.hehee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails