my beLOVEd follower

Thursday, March 11, 2010

kecik2 taknak mati.da besar nyusahkan orang

maaf kerana sekian lama tidak mengupdate.
sedikit kebizian disini.
lupakan tajuk entry tuh.actually tak tau nak letak tajuk ape. ni nak story cket. selalu ulang alik naek tangga nak balik bilik n depan cafe, ade je orang jual2 makanan taw. cmnila sebagai contoh.
beranikan diowang tggalkan je.ngan dompet2 sekali plak tuh..yelakan,ntuk change dwet kalaula gne dwet besar nak beli. diowang ni yakin je orang xkan rembat and bayar enn.. tapi aku kagumla ngan student2 yang pandai cari dwet nih..tapi kadang2 makcik cleaner gak yang jual cam krepek2 tu..ade jual kebabla..jerukla..semua tulis harga n bayar je kat kotak tuh.

. kotak ni jual mee sedap sebenornyer.. mase aku nak amek gambar nih, da abesh lak orang beli. aku ngan roomate aku jaat giler. cakap tuan dye yang amek kott coz lapar. haha! tapi kalau laku tuh..alhamdullilah la.

pasni aku ley amek tender letak mee megi sepeket rm2. agak2 ade ke orang nak beli?heheheh~

6 juta orang sayang aku:

Mc said...

duit tu sbnanye kau yg amik kn?

Mc said...

np la entry xde kene ngene ngn tajuk.

beLLa said...

ish3. ta baek tuduh2 ouh!
sbb xd idea nak wat tajuk ape.hehehe

Afifee said...

uish! xda org curik ke duit tu..silap mknan pu org curik..hehe

Afifee said...
This comment has been removed by the author.
beLLa said...

ntahla.harap2 xdlakan..
makanan kott.jadi darah daging nty.
pk2 jela sndiri..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails