my beLOVEd follower

Wednesday, January 9, 2013

Hi. Ini entri pertama 2013. :)

Assalamualaikum semua. 

Setelah berbulan bulanan ninggalin blog aku ni, this time I'm back ! Anyone missing me ? No? ok fine. haha. Sempat lagi kan aku wish tahun baru ? So HAPPY NEW YEAR guys ! Aku takkan bagitau azam aku, sebab aku tak penah berazam apa2. Apa orang kata, follow the flow jela :P

Mostly every uni tengah exam finalkan? ALL THE BEST aku ucapkan ! Aku ni pun baru habis exam jugak. Cuma terawal sikit dari orang lain. Tapi nazak tak nazak la paper aku semua berderet2. Bersyukur takde yang dua paper satu hari je. pheww ~

See see. berderet tak berderet ? 


Tapi untungnya, aku dapat habis awal ! jyeahh ! Ok la ni sajo short update dari aku. Banyak waiting list nak bebel kat sini. So, till the next post.

Thank you for reading :)

6 juta orang sayang aku:

ANISRAHIM said...

Alhamdulillah. Moga dapat result gempaq. Salam kenal :)

beLLa said...

@ANISRAHIM
Mudah-mudahan. aminnn~ :D

kitatauke said...

bagus mcm ni...kl gap lame sgt nnt...tak study pun..:)

Cinta Misteri said...

yeeehaaaa...goodluck yep utk result nnti.

cik beLLanan said...

@kitatauke
hehe betul jugak tu :P

cik beLLanan said...

@Cinta Misteri
tenkiuuu yang :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails