my beLOVEd follower

Monday, April 25, 2011

Cuti buat aku LEKA.

Assalamualaikum w.b.t semua! *penuh tu aku bagi salam. ;p cuti2 neh, kalau takde plan sangat, bosan jugak kan dok uma je. semua kerja. last2 kte jugakla melepak di rumah. so, di pendek kan citer, meh tengok video neh dulu. ^_*

video

Sangatla terkesan ok! walaupun simple nasehat and tegurannye, tapi amat terkesan ntuk aku. *insaf seketika.

Cuti2 neh, bangun tido je terus bukak laptop. on9 je memanjang. kutuk2 AF, aku tengok jugak konsertnya. paling taley blah, diari AF pon aku layan sekarang neh. padahal bukan best manepon. kalau kat U, lepas maghrib ngaji dulu, kat rumah laju je lepas semayang turun bawah layan game FB plak. Subhanallah~

Teringat lagu Raihan dulu,

Berhibur tiada salahnya kerna hiburan itu indah,
Hanya pabila salah memilihnya,
Membuat kita jadi bersalah..
^^

p/s = this is my first time upload video kat blog. yess.saya jakun. haha~

10 juta orang sayang aku:

Scya LollitA said...

wee, cik scya pown bgn2 tros on9 -.-''

Munirah Ismail said...

huhu..tuh r..xbest mana af tp still layan jugak..papehal lena sore terbhaek! huhuhu

beLLa said...

scya : samalah kte kan. cam xley tak on9. ;p

beLLa said...

munirah ismail : hehe.betol3~ ^^

Nurulezzah said...

macam rutin plak kan on9 tu . sama la . huhu

beLLa said...

tu la pasai. haih~

Eel said...

berhiburlah berpada2~ hehe~

ps: mcam kenal je video tu~

beLLa said...

betul2~
eh? kmoola tuan video ni kan? tumpang share ye ^^

Eel said...

bole je share~
sharing is caring~~~ =D

beLLa said...

hehe~ tenkiu2. buatla lagi video cmni. best! ^^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails