my beLOVEd follower

Saturday, April 16, 2011

psttt... want to know something?


ohio! bangun pagi tadi dah memang ujan. sangatla sejuk. rasa macam malas je, tapi dah tak boleh nak tidola. baru ingat nak bangun lambat. yela, dah exam b4 neh memang pagi je. dah susah plak nak bangun lambat. aku kat uni lagi neh. tengah ary sket mama baru datang amek.

nak tau ke mende ape yang aku nak bagitau?? aku rasa ramai je dah tau. ke nak tau gak? *gedik lak kan.

aku cuma nak bagitau.......


aku
dah
abes
exam!
LOL~


kecoh en minah neh. ahha! lantak pi lah. lepas aku suda boleh relax. yeah! although 2 paper last aritu quite hard, but sokaayy! berdoa jela yang terbaek. huhu~ so sekarang, KITE BAKOR je notes2! hahahah~

aku takdela cuti lama sangat. bulan 5 nty dah naek balik coz aku amek shortsem. for those yang tak amek shortsem, memang HEAVEN giler la. cuti 5 bulan kot! till september! huhu~ kalau kerja tuh da bley kawenla kot. yeke? ;p

so after this, bolehla aku active sket berbelog and jalan jalan kat belog korang ok? btw, thanx pada yang sudi folo n singgah. i lappp u ollls! ngee~

sekian saje ntuk arini. aku nak packed2 barang. mau balik. ^^

i'm gonna miss this room n roomates. akak bilik aku sorang nak grad dah. and ktorang dak bilik tak sempatpon nak wat farewell party or jamuan ape2. just aritu je order Domino's. take care ok kak Silah. i'm gonna miss u! and sayang nya kat bilik neh! ingat senang ke nak dapat tingkat 1. haih~ sem depan aku dapat level 3. -__-"


3 juta orang sayang aku:

aisya said...

wah, bestnye dh abis exam.. sy x start lg.. huhu

nida husna said...

bestnyeeeee dia :)

beLLa said...

hehe. mesti la best! bape minggu perah otak. sampai basah tudung. wahaha~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails