my beLOVEd follower

Thursday, April 21, 2011

Jom Join Give Away Aimi !


hye guyz. arini aku join another GA tagged by my clasmate cik ezah ni ha. nga cuti2 neh memang suka join mende cmneh. mana lah tau ade rezeki kan. adiah dia pon menarik.

hadiah2nya:

pertama --> top up rm30
kedua & ketiga --> rm10

keempat --> selendang , ( kalo dpt dekat laki , sila sila bg dekat mak , makcik or kakak or adik korg ke )..

kelima & keenam --> top up rm3 :p

ketujuh & kelapan --> percuma header & masuk dalam bloglist saya okay ? ^^
kesembilan & kesepuluh --> blog review beserta komen dr saya :)

copy dari blog cik aimi ni je ;)
Tarikh tutp :
30 April 2011

sempat lagi. jom join ramai2.
nak join KLIK SINI.

and aku nak tag,

fuh.fuh.fuh~ kasi tiup sket. nak sangat menang topup neh. ngee~

5 juta orang sayang aku:

man said...

siapa yg jadi juri.

beLLa said...

juri nye mestilah tuan belog tu sendiri ; cik aimi ;)

aimi shahida said...

tiup tiup ,
fuihhh :)

haa..
nice entry
tq join & gudluck okay ^^

bdw ,
HOYEHHOYEH , haha cute kot :p

Fathiah Hamim said...

terima kaseh yea. :)

beLLa said...

aimi: tenkiu2. hope menang! hee~
haha. memang cute la! ^^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails