my beLOVEd follower

Saturday, April 30, 2011

Jumpa Toh Puan Zarina ^_^

First thing, Al-Fatihah untuk nek busu aku yang meninggal pada jumaat pagi lepas.

AL-FATIHAH~

Kami sekeluarga rush balik Melaka jumaat tu. and sempatla sampai b4 dikebumikan. dan yang menjadi perhatian nya adalah, kedatangan Toh Puan Zarina, isteri Gabenor Melaka kat rumah tu jugak. baru aku tau yang aku sedare rupenyer ngan beliau. *beliau tu. haha.

Kira nya, nenek aku ngan Toh Puan neh, sepupu la. siap ade bodyguard woo. polis escort bagai. huhu~ bawah ni gambar diowang yang aku curi2 amek.

nenek. Toh Puan. Tok Ngah.
yang meninggal tu adik Tok Ngah ni.
*kualiti gamba harap maklum. nset mahal sgt ;p

Maaf ye semua aku tak banyak update minggu neh. aku lepak rumah nenek.so tak dapatla on9. and jiran nenek aku nak kawenkan anak dia. so ade lah tolong2 sket.

ade mende nak story pasal aku g Pesta Buku. tapi laterla ok. chow~

2 juta orang sayang aku:

.m y z. said...

al fatihah..

cun sehh toh puan tu :)

beLLa said...

tenkiu.
toh puan memang cun pun. puth sgt! cuma dlm gmbr ni nampak gelapla. ;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails