my beLOVEd follower

Monday, May 2, 2011

Kak eLLa's wedding !

.1 May 2011.
Selamat Pengantin Baru ntuk kak ELLA & pasangan, Khairul Anuar.
Semoga bahagia dan berkekalan ke akhir hayat!
^^

tak mau citer banyak. tengok gambar jela ye. mereka sweet sangat!

tema pengantin : hitam merah

I love the dress. omo omoo~

my nenek and mak nab.(mak kak ella)

acara potong kek ^^

pelamin yang simple tapi menarik!

baca doa.
*perasan tak budak yang tepi bunga pahau tu?
;p

kerja aku adalah menyemak di atas pentas. haha~
*actually kena bagi bunga telo kat orang2 yang tepung tawar ;p

flower girl yang cute miut

souvenier for guests.
cute woo. cawan gambar pengantin ^^

kak ella ni ade kembar sebnonyer. perasan tak akak yang pakai baju kelabu tu? tu lah kak elli. dua2 chantek! lepas ni turn kak elli pulak la kawen kan ^^


si kepOh.

Actually family akak ni bukanla sedare ktorang. tapi dah anggap macam sedare. Mak Nab ni jiran nenek aku.senang citer memang kamcengla. nenek paling obvious skali. sibuk macam cucu dia lak yang kawen. ngee~ akak cakap husband dia wartawan kat Mastika. bestla kan. ^^

jumaat ni nak anta pengantin pompuan ke Perak pulak. majlis belah laki minggu ni. huhu~

p/s = tengok orang kawen ni rasa nak kawenla plak.nak pakai baju lawa and mekap2. ;p *gatai betui. hikk~

6 juta orang sayang aku:

ezzah said...

amboih dia . haha . awat tak jadi pengapit hannan ? :P cantik la baju kawen dorg :)

cik dila said...

hitam&merah..cantekk!!^^

beLLa said...

ezzah : sapela diriku nak jd pengapit. kuang3~ kann! chantek sgt! suke tgk dress akak tu ^^

beLLa said...

cik dila : betul3~ chantek sgt! ^^

rara pinkmafia said...

sweeetttt nya cawan tu....

beLLa said...

kan3~ walaupun simple je. ^^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails